AK Gençliğin Buluşma Noktası
Filistin Direnişi (Ak Parti Forum) Filistin hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 04-15-2010, 11:50   #1
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart Siyonistler Mescidi Aksa’yı Yahudilere Ait Gibi Tanıtıyor
İngiliz yönetimi kampanyanın devam etmesine izin vermedi.Bir Rus seyahat şirketi de Kubbetu's-Sahra'yı Yahudilere ait gibi gösteren afişler kullanmıştı..

İngiliz The Guardian gazetesi, işgal altındaki Filistin topraklarına düzenlediği seyahat turlarının reklamını yapan bir Siyonist turizm şirketinin ilanlarında Mescidi Aksa’nın içindeki Kubbetu’s-Sahra Mescidi ve El-Kıbli Mescidi’nin resimlerini kullanarak onları Yahudilere ait tarihi eserler gibi gösterdiğini yazdı.
The Guardian’ın dünkü (14 Nisan Çarşamba) sayısında İngiliz yönetiminin İngiltere’deki seyahat acentesinin Kubbetu’s-Sahra ve El-Kıbli Mescidi gibi mekanları Yahudilere ait tarihi eserler gibi gösteren reklam kampanyasını müşterileri aldatıcı nitelikte olduğu için devam ettirmesine izin vermediği belirtildi.
Öte yandan İngiliz Radyo ve Televizyon Kurumu, resmi yetkililerin ilanların yasaklanmasını kararlaştırdığını ve Siyonist seyahat acentesinden “yanlış izlenimlere yol açma girişiminde bulunmamasını” istediğini bildirdi.
Geçtiğimiz günlerde bir Rus seyahat şirketi de 1948’de işgal edilen Filistin topraklarına ve işgal altındaki Kudüs kentine düzenlediği turların tanıtım kampanyasında Kubbetu’s-Sahra’nın yanında Rusça “İsrail’de ruhunu dinlendir” yazan afişler kullanmıştı.

islamigündem

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi