09-09-2007, 22:13 | #1 |
Siz Beyler, Bayanlardan Bu Sözleri Zor Duyarsınız
Kadınlar eşlerine, sevgilerini, bağlılıklarını hep gösterirler. Fakat iş söze gelince çok zorlanırlar. İçinden yapmak gelse de nedense söz boğazda takılır kalır. İlişkiler buna rağmen asırlardır bir düzende gider...
Peki aşkım, öyle olsun. Bugün anneler günü, annene gidelim. Kaç çocuğumuz olsun hayatım? Sen maç izlerken ben ütü yaparım. Bugün pazar, istediğin kadar çarşıda kalabilirsin. Yok hayatım istemem, her şeyim var çok şükür. Annem seninle mutlaka evlenmem gerektiğini söylüyor. Babam mesleğinin gelecek vaat ettiğini söylüyor. Spor giyinmene bayılıyorum. Ben ek kart istemiyorum. Bir kart ikimize yeter. Çok eğlendiniz mi? Bebeğimiz olursa adını sen koy aşkım. Bak, bu eşyaları mutfak parasından arta kalanları biriktirerek aldım. Daha büyük ekranlı bir televizyon almak istersen alabilirsin. Bu sene tatile gitmesek de olur. Bana bu kadar fazla vakit ayırma arkadaşlarını çok ihmal ediyorsun. Evin küçüğü büyüğü olmaz. Ev evdir. Arabayı birkaç yıl daha kullanalım, olmaz mı? Bu akşam mantı mı yapayım, içli köfte mi, hünkârbeğendi mi? Sucuklu yumurta yapmana bayılıyorum. Bebeğin mamasını ben yaparım, sen git uyu. Annem ve babam bize geleceklermiş, haydi kaçalım. Ağabeyime söyleyeyim, seni şirketine finansman müdürü yapsın. 10 milyon fazla bana, 5 versen. ;)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-09-2007, 22:14 | #2 |
kıss cok sevdım bıryle evlenırsem bben serım kıı
|
|
09-09-2007, 22:15 | #3 |
yani öyle ama bak sonuçta sevdiğin biriyle evlenme şartın var,ona bakarsan bende fedakar biriyim ;)
|
|
09-09-2007, 22:16 | #4 |
bole bı kız yasıyorsa ben cınsıyetımı degiştiririm abi
|
|
09-09-2007, 22:17 | #5 | |
Alıntı:
|
||
09-09-2007, 22:18 | #6 |
yaa ama napıım ınsan bazı seylere katlanamıoo kı herseyde bı sart vardır sevmedınız bır ınsann bu kadar ustune dusmek ıstermısınız
|
|
09-09-2007, 22:20 | #7 |
ya karşındaki kişinin davranışları çok önemli ,herşey karşılıklı bence.o kişi nezaket sahibi olursa değer verirse elbetteki bayanlarında eşlerini yıpratmaması lazım ;)
|
|
09-09-2007, 22:20 | #8 |
enteresan olan topic erkeklere acılmıs bayanlar gorus bildiriyor :D
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|