![]() |
#1 |
![]() TS'den Çatlak Sesler Geliyor
Trabzonspor yönetiminde iç huzursuzluk olduğu öğrenlidi ![]() Her şey toz pembe değil. Ard arda gelen transferlerle taraftarın gönlünde taht kuran Trabzonspor yönetiminde sezon başlamadan fikir ayrılıkları başladı. Yedek yöneticiler bir grup oluştururken bazı etkin yöneticilerin yönetim içindeki rahatsızlıklarını dost sohbetlerinde seslendirdikleri belirtiliyor. Bu arada Saner Ayar'ın As Başkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile küskün oldukları öğrenildi. Ali Sürmen'in üye yazılımları ile ilgili bazı açıklamaları, sicil kurulunu rahatsız edince, Sürmen ile sicil kurulu arasında soğuk rüzgârlar esti. İŞTE FİKİR AYRILIKLARI Yönetimdeki en önemli fikir ayrılıklarının başında ise Özkan Sümer'in konumu geliyor. AsBaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, yönetimin büyük bir bölümünün "Sümer'in işi bitsin" bastırmasına göğüs geriyor. Bu durumda Hacısalihoğlu ile Sümer arasında ne tür bir gönül bağı var diye tartışılıyor. FUTBOL ŞUBE SORUMLULUĞU Yönetim içindeki bir başka en büyük sorun ve fikir ayrılığı ise futbol şubesine profesyonel olarak atanacak ismin kim olacağı. Bu konuda yönetim tam anlamıyla bölündü. Başını yine as başkan Hayrettin Hacısalihoğlu'nun çektiği bir gurup yönetici Serdar Bali üzerinde dururken, Başkan Sadri Şener Can Çobanoğlu'nun düşünülmesini istiyor. Başkan Şener'in bu talebine Necmettin Aytekin başta olmak üzere iki önemli ve etkin yönetici destek verirken, Mahmut Aksu'nun başını çektiği üç önemli etkin yönetici ise karşı duruyor. Bu arada Genel Sekreter Hasan Yener'in ise eski futbolculardan Necati'nin göreve getirilmesi gerektiğini belirttiği de öğrenildi. KOMBİNE VAADİ YERİNE GELMEDİ Bu arada, kulübe borç verip geri almak gibi bir uygulamanın bu yönetim tarafından kabul görmemesi ile birlikte toplu kombine bilet alma uygulamasına geçildi. Bu uygulamada yönetim içinde şu ana kadar bir tek Necmettin Aytekin verdiği sözü yerine getirdi. Mali kaynak açısından kendine güvenilen önemli etkin yöneticilerin hala kombine bilet uygulamasından bekleneni verememesi de dikkat çekiyor. Bu konuda bütün gözler ise Muammer Saka'da. Saka'nın söz verdiği kombine biletleri almaması yönetimde huzursuzluk yarattı. YEDEK YÖNETİCİLER İSYANDA Yönetimde yedek üye sıfatı ile görev alanlar özellikle alt yapı organizasyonlarındaki aktif görevlendirmelerde Özkan Sümer'e karşı hiçbir yaptırım gücünüz yok denilerek görev verilmesi de dikkat çekti. Yedek yöneticiler Sümer'e karşı hiçbir yaptırımlarının olmaması konusunda uyarılmalarını yadırgadıklarını her fırsatta dile getiriyorlar. TRABZONSPPOR TV SORUNU Yönetimin en büyük vaatlerinden biri olan Trabzonspor TV konusunda ise bütün yetkilerin verildiği Saner Ayan'ın küskünlüğü devam ediyor. Henüz tam net olarak edinilemeyen bilgiye göre Ayan'ın Trabzonspor TV'nin başına getirilecek isim konusunda as başkan hayrettin Hacısalihoğlu ile ters düştüğü öğrenildi. Edinilen bilgilere göre TV'nin başına Hacısalihoğlu Serdar Bali'yi önerdi. Saner Ayar ise bunu kabul etmedi. SİCİL KURULU GERGİNLİĞİ Yönetim kurulu üyesi Ali Sürmen ile sicil kurulu arasında tüzük hazırlık aşamasında sert bir tartışmanın yaşandığı belirtiliyor. Sürmen'in özellikle üye aidatları konusunda sicil kuruluna danışmadan yaptığı açıklamalar kurul tarafından yönetime şikayet babında bildirildi.Bu durumda yönetimde kısa süreli bir sıkıntı yarattı. YENER TOPLANTIYI TERK ETTİ Öte yandan sağlam kaynaklardan edinilen bilgiye göre iki ay önce yapılan yönetim kurulu toplantısında genel sekreter Hasan Yener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile, yönetim kurulu toplantısında bir oyuncu transferi konusunda yaptığı tartışmada toplantı salonunu sinirli bir şekilde terk etti. Bu durum yönetimde soğuk rüzgârlar estirdi. 23 Haziran 2008 / 18:11 ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|