![]() |
#1 |
![]() Okulların kapanması ile birlikte başlayan Kur’an kursları büyük ilgi görürken, bazı dernekler de müftülüklerle iş birliği yaparak Kur’an kurslarına yazılan binlerce yoksul çocuğa yardım elini uzatıyor. Tatil döneminde başlayan Kur’an Kursları nedeniyle faaliyetlerini hızlandıran çok sayıda dernek ve vakıf, müftülükler aracılığıyla tespit edilen çok sayıda maddi durumu yetersiz öğrenciye “Kur’an okumaya giriş” kitabı, yeni hazırlanmış Elif-ba ve bunu tamamlayan CD’ler dağıttı. Çocuklarınızı Kur’an kurslarına gönderin Çocukların Kur’an kurslarına gönderilmesinin önemine değinen dernek ve vakıf yöneticileri, “Türkiye’nin bir çok yerinde misyonerler bedava İncil dağıtarak çocuklarımızı kandırmaya çalışırken bizler bu çocuklarımıza sahip çıkamıyoruz. Bu hizmet bir sahiplenme hizmetidir. Herkes kendi mahalle,ilçe ve köyündeki Kur’an kurslarını ve camileri ziyaret edip bu çocuklarımıza maddi–manevi sahip çıkmalıdır. Ve bu kurslara çocuklarını göndermelidir” çağrısında bulundular. Siz sahip çıkmazsanız misyonerler sahip çıkar “Sizler sahip çıkmazsanız dünyanın öbür ucundan gelen yabancı ve onların yerli işbirlikçileri olan paralı misyonerler sahip çıkacaktır. Onları kendi amaç ve emelleri uğruna kullanacaklardır” diyen yetkililer, Ülkemizde yaşanan ekonomik, siyasi, sosyal, etnik ve dini sorunlara da dikkat çekerek, “Bu sorunların çözümü için halkımızın maneviyatının güçlendirilmesi, yüksek ahlaka ulaştırılması ve dindarlaştırılması çok önem arzetmektedir. Bu açıdan Kur’an kursları ve dini eğitim çok önem arzetmektedir” tespitinde bulundular. habervaktim.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() "Boşluk mutlak doldurulur" kuralınca esbap gereğini yapmazsa; Müsebbib-ül Esbap yapar. Esbap olmak aziz olmaktır. Tarafımız Hakk olmalıdır. Ona haiz yaşamalı, esbap olabilmeyi şiarımız edinmeliyiz. :)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ağzımdan aldın Levent abi
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | |