![]() |
#1 |
![]() Sizce 3 Polisimizin Şehit edildiği Saldırıyı kim gerçekleştirdi?ü Olayın Tüm Ayrıntıları için http://www.ulusalhaberler.com/kategoriler.asp?KATID=15 ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() pkk tabi.. vatan hainleri.. birde türkiyede yaşayııp buranın ekemğini yiyip onlara su taşıyanlar varya
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yorumlarınızı bekliyorum ve Kime neden oy verdiğinizi yazarsanız sevinirim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bence Ergenekon.Amaç ülkede karışıklık çıksın,ekonomi gerilesin.Ekonnomi de hükümet başka işlerle ilgilenmekten(bu olaylarla),
ekonomiyle ilgilenemeyek ve ekonomi gerileyince ihtilal yapacaklar.Daha Ergenekonun devamı var. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bencede Ergenekon >
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() zaten ergenekon gözümde pkk yla eşittir. pkk da amerikanın koludur amaç ülkemizde ayrımcılık çıkararak ülkeyi bölmek
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ˙·٠٠•● bence diğer şıkları kaldıralım sempati duyduğum ve kendi davasına hizmet veren insanları terör örgütü olarak gösterilmesi beni rahatsız ediyor˙·٠٠•●••٠·˙
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() wanted biz senle bu anket işinde bi anlaşamayacağız,hep itiraz ediyorum :D
fakat yine titiraz edeceğim...ben de kendi çapımda tahminler yürütüyorum ki şu zaman diliminde herkesin aklına ilk ergenekon geliyordur... ama elimizde ne delil var ne bişey daha savcı karar vermemiş biz hüküm veriyoruz... bunu bizim fikirlerimiz değil kesin kanıtlar belirler... son gelişme terör saldırısı olduğu yönünde,gerisi için bize olayları izlemek düşüyor diye düşünüyorum.... yaniiii kesin cevabı olan şeyler için,sana göre bana göre değişmeyecek olaylar için anket yapılmaz ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Eğerki abime zarar vermiş oolsalardı,onların hayatını söndürürdüm.Allah o polislerin ailelerine sabır versin.Polislere de Allah Rahmet eylesin.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ˙·٠٠•● wanted şu bizimkilerin şıklarını kaldıralım bari˙·٠٠•●••٠·˙
|
|
![]() |
![]() |
![]() |