Hayata Dair Anketler (Ak Parti Forum) Siyasi anketler dışında üyelerin serbetsçe anket açacakları bölüm. |
Anketimiz: Sizce ağlamak zayıflık belirtisi midir? | |||
Evet,öyledir |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 6.45% |
Hayır,tabii ki değildir |
27 | 87.10% |
Diğer(Belirtiniz) |
2 | 6.45% |
Katılımcı sayısı: 31. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() Sizce ağlamak zayıflık belirtisi midir? * Evet,öyledir * Hayır,tabii ki değildir * Bence :
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() :D :D rekora koşuyorsunuz
bence kesinlikle zayıflık belirtisi ;) hiç sevmem insanların önünde ağlamayı oldu ki ağlarsam sonra kendime çok kızıyorum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Vala ben gece çok duygu yüklü bir şarkı duyim hemen gözlerim dolar ağlarım :'( bi garibim
![]() ama ağlamak zayıflık değildir.. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ağlamak kalbin temizliğine işarettir.Benim kalbim temiz değil..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ağlamayı asla bir zayıflık belirtisi olarak görmem ,ancak bence ağlamak özeldir ve ona eşlik eden en güzel şey yalnızlıktır...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ağlamanın yeri, zamanı ve şekline bağlı ;)
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ağlamak hem şefaatçi hemde rahatlama halidir denilir.. gözyaşı dökmeyip bazıları katı kalpli olabilir denilir ya onun için ağlayıp (heryerde değil tabii =) hürmetine af edilenlerden oluruz kim bilir
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ağlamak zayıflıktır değildir tabi ki şıkkını işaretledim ama aslında aglanacak yer var aglanmayacak yer var ;)
Kendini küçük düşürücek bir durumda aglamak istesende aglamamalısın ama örneğin bir arkadasından ayrılmak durumunda kaldıgında aglayabilirsin... (bugün ben çok ağladım :'( okulda son sınıftaki arkadaşlarım sınava daha sıkı çalışabilmek adına artık karne gününe kadar gelmeyecekler :'( :'( :'( bende hüngür hüngür ağladım) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Emre sana bu anketleri silah zoruyla mi actirdilar dogru söyle
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı: