![]() |
#1 |
![]() Siyaset kulislerinde Melih Gökçek'in Ankara'da tekrar aday gösterilmeyeceği yönünde bir eğilim var.
Hatta Akparti MKYK üyelerinin önemli bir bölümünün Melih Gökçek'in adaylığına karşı çıktığı bir kısım yazarlarca yazılıyor, çiziliyor. Peki ne olacak? Ankara'da 15 yıldır hüküm süren Melih Gökçek dönemi sona mı erecek? ![]() Akpartiforum ahalisi bu konuda ne düşünüyor? Şayet ben kendi adıma Melih Gökçek aday gösterilmezse buna çok üzülürüm. ![]() ![]() Bu konuyla ilgili şu makaleyi okuyabilirsiniz.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bunlar cehepenin maksatlı yönlendirme işleridir.. Kılıçdaroğlu onunda başını yaktı demek için..
Yemezler yemezler... Melih başkanı tekrardan aday yapmayacak bi partiyede yuh olsun derim..! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Melih Gökçek tekrar aday gösterilmezse bu Kılıçdaroğlu'na bağlanacağında yeniden aday aday gösterilme ihitmali çok yüksek.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Kılıçdaroğluyla alakası yok..
Hizmetini yapıyor mu yapıyor. Halk seviyor mu seviyor. Seçiyor mu seçiyor. E ne demek aday göstermemek? .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bence hakkında söylenenler hiç iç açici değil yinede AKP aday yapar ama seçmen seçer mi onu bilemem..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ben Melih Gökçek'in bir demecini izledim Tv'de... Düellodan sonra Başbakanı karşılamaya gitmiş ve konuşmuşlar. Gökçek bir şey söylemedi ama bence aday olacak ve aday olursa da yine kazanacaktır. Ankara halkının Karayalçın gibi bir hortumcuyu seçeceğini hiç sanmıyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bana göre Melih Gökçek tekrar aday olacak...Başbakan' ımız Melih Gökçek' in bu zamana kadar yaptıklarını gözarda etmez...Ama şu sıralarda Kemal Kılıçdaroğlu ile olan diyalogları Melih GÖkçek adına bir zarar eder mi bilmiyorum. Ne olursa olsun Ankara ve Akparti kazanır inşallah=))
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bazen bizim bilmediğimiz şeyleri partimizin üst kademeleri daha iyi bilir diye düşünüyorum. unutmayın gökçek akparti ilk kurulduğu zamanlarda yeni bir parti hazırlığı filan yapıyordu.ama yinede ondan başka alternatif yok kanısındayım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |