01-03-2008, 20:13 | #1 |
SİZCE ASKERLİK DÜŞMELİMİ?
düşmeli 15 ay çok uzun bir süre......
saygı ve gönül dolusu muhabbetle.....
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-03-2008, 20:38 | #2 |
Dusmemeli bence.Ben kisa donem hakkim olacagina ragmen uzun donem yapmak istiyorum :
|
|
01-03-2008, 21:00 | #3 |
zamanında 24 aymıs sonra 18...sımdı 15 sıze cok mu gelıyor...(kı kısa donemlerde var yaz tatılı gıbı askerlık yapanları hıc saymıyorum)
bugunlerde boyle bır baslıgın acılması bıle cok ayıp.... |
|
01-03-2008, 21:03 | #4 |
En güzeli 12 ay, Zaten genç neslimiz oldukça fazla ... Askere ihtiyac olduğunda seferbelik kağıtları gönderiliyor zaten.
VesseLam |
|
01-03-2008, 21:08 | #5 | |
Alıntı:
|
||
01-03-2008, 21:14 | #6 |
Sadece komutanlardan küfür yememek için, usta birliğinde doğuya düşmek isteyen arkadaşlarım vardı ...
VesseLam |
|
01-03-2008, 21:23 | #7 | ||
Alıntı:
ıcınde bırkac yanlıs cıktı dıye tum komutanları harcamak nıye..evet askerı karısına kızına sofor eden komutanda coktur..askerı yerı gelınce evınde mısafır eden, askere sorusturma acılacakken restı cekıp kendını rıske atanda coktur...evet daglarda olen arkerde coktur batıda kamplarda kadın kız seyreden askerde coktur.... bana askerıyeyı anlatma olurmu.. |
|||
01-03-2008, 21:24 | #8 |
düşmemeli ama karar hayırlı olur inş.
|
|
01-03-2008, 21:25 | #9 |
evet askerlik vatan borcu kaldıkii kimsede bu vatan için ölüme gitmekten zerre kadar çekinmezz.ama bir gerçekte varkii asker alımları ihtiyacın çok üstündeee bunun yerine düzenli birliklerin kurulmasıı ve bu birliklerin profosyonel anlamda yetişmeleri lazım.beş ay silah eğitimi görüp teröristlerle çatışmaya gidince olanlar malum.vatan millet sakarya edebiyatı yapmak kolayy ama gençlerin en verimli çağında 15 ay gibi uzun bir süre bana çok mantıklı gelmiyor.atalarımız 24 ay yapmış osmanlıda 6 sene dönmeyenler olmuş ama ozaman ortam onu gerektiriyordu.
bugünlerde bu konunun tartışılması bile yanlış düşüncesine katılmıyorum.çünkü bizim okk ile mücadele edememizin sebeplerinden biriside sabit birliklerimizin bulunmaması silah tutmayı bilmeyen gençlerimiz orda silahlı mücadeleye giriyorlar.bugün terörün çok az olduğu illerde orduevlerinin önünde nöbet tutmak tan generallerin arabalarını yıkamaktan başka ne iş yapıyorlar bu mu vatani görevv.dünyanın en büyük ordularından birisine sahibiz ama bütün otoritelerinde dediği gibi en doğru çözüm kaliteli ve sabit birlikler kurmak kısaca düzenli orduya geçilmesi lazımm. |
|
01-03-2008, 21:25 | #10 |
Düşmemeli ve artmamalı böyle iyi....
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|