![]() |
#1 |
![]() ![]() Kenan evren yargılansın mı- 12 Eylül darbecilerinin yargılanması ile ilgili girişimler Başkent kulislerinde hareketli günlerin yaşanmasına neden olurken, başını Deniz Baykal'ın çektiği CHP'liler tarafından dile getirilen talebin bir numaralı muhatabı Kenan Evren, "Halk yargılanmamı isterse, beklemem intihar ederim" dedi. Peki sizce Kenan Evren yargılanmalı mı?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Çocukluğumda amcamın kasap dükkanında çıraktım.. Sular akmadığı için, TEKEL binasının içindeki WC den bidonla su alırdım.. Kapıdaki Askerler beni tanıdıkları için rahat girer çıkardım. Yine İhtilalin böyle sıcak bir gününde..su almak için WC 'ye yöneldiğimde..Askerler 'DUR Girme!' demeye kalmadan içeri girdim ve şu yaşımda dahi gün gibi gözümden gitmeyen manzarayla karşılaştım..
Yargılansınlar..İnsanlık onuru için..hesap versinler.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bir şekilde yargılanmalıdır, onu geçelim bunu geçelim ile olmuyor ; sadece Kenan Evren ile bitmez bu iş, tüm gelmiş geçmiş ve gelecek darbe ortakçıları yargı önünde hesap vermelidir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Tabiki evet.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() evet.Ne güzel intihar eder erkekse
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Onlar intihar etmeyi bile beceremezler, canları tatlıdır
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() kesinlikle ama kesinlikle yargılanmalııı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ülkeme,ülkemde yaşayan vatandaşlara yanlış yapan herkes hesap vermeli
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() yargılanmalıydı ama şimdi yargılanmasına gerek yok, adam ölüm döşeğinde, bide hapse girdimi ak artiden hesp soracaklar bu adam sizin yüzünüzde öldü diye.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|