08-29-2007, 23:54 | #1 |
SIZCE TURKIYE AVRUPA BIRLIGINE GIRSINMI
DOGRU OLANI YAPINIZ
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-29-2007, 23:55 | #2 |
Girmeli..
Başlığı resimlere açmışsın. |
|
08-30-2007, 00:00 | #3 |
Bencede girmeli girilmesi türkiye açısından iyi görüyorum
|
|
08-30-2007, 00:01 | #4 |
bende girmeli diyorum
|
|
08-30-2007, 00:07 | #5 |
gireceksek Lider olalim yoksa girmesekte olur benim için...
|
|
08-30-2007, 00:24 | #6 |
girilmelii..
|
|
08-30-2007, 00:34 | #7 |
öncelikle bizi ab'ye almayacaklar.Cunku hacli seferlerinden beri kilise kurumu hep kin yaymis, yuzyillar yani nesiller boyunca kin kandan kana gecmis.
Buradaki sagci hiristiyan partilerin dedikleri de zaten bu,bizlerin kesinlikle avrupa kulturunde yerimiz olmadigi yalanini tekrar edip duruyolar. Ama sunu biliyolar ama gormuyolar,yunanistanla kulturel acidan tek farkmiz din. yani din bence onemli bir sebep. arti olarak eger burda turklerin avrupa uzerindeki kulturel etkilerini yazmak istesem yer kalmaz. Ama bizsiz yapamicaklarinida cok iyi biliyolar,bunun icinde imtiyazli ortaklik diye bir sacmalik cikardilar. Birde eger biz uretmezsek,marka olmazsak.Ister ab'de olalim,ister uzayda olalim gelisemeyiz.Zenginlesemeyiz... Kore'ye bakin... adamlar her konuda markalar... Bizim en basidi bir otomobilimiz bile yok... Ab benim icin bir bahce gibi,girersiniz ama ac cikarsiniz... cunku agzinizi kullanmayi bilmeden nasil yersiniz |
|
08-31-2007, 08:12 | #8 |
şahsen ben ab li olmak istemiyorum ama türkiyenin yararına olucaksa girsin tabi
|
|
09-19-2007, 21:17 | #9 |
HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRR
|
|
09-20-2007, 03:42 | #10 |
AB'ye girmek istememizin amacı refah düzeyini yükseltmek ve ekonomiyi güçlendirmekti ama zaten ekonomimiz Avrupa ile bir bütün haline geldi ve ilişkiler en ileri düzeyde olduğu için artık girmeye gerek görmüyorum...
AB'ye girmemizin dinimizi ve kültürümüzü elimizden almasından korkuyorum ayrıca |
|
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|