![]() |
#1 |
![]() BENCE BU KADAR SEHIT VERDIGIMIZ YETER SIZINDE YORUMUNUZU BEKLIYORUM
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() SIZIN YORUMLARINIZ DA ONEMLI
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bu konu daha önce açılmıştı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Girdiği zaman vermeyecekmiyiz? yada Irak'ı temizlediğiniz zaman sorun çözülecek mi?
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bu konu daha önce açılmış olsa bile ben her zaman hayır diyorum.
vatan sevgimizin, koruma isteğimizin, bu ugurda canimizi verip şehadet şerbetini içebilme isteğimizin sınırlarını kimse ölçemez bunu test etmeye kimsenin gücü yetmez!!! ama arkadaslar...bizim askerimizi körü körüne oralara göndermeyin...sinir otesi harekat yapmanin zamani gecti... simdi kendi sinirlarimizi nasil daha iyi koruruz ve içerdeki düşmanlarımızla nasıl başederiz onu konuşmalıyız... önümüz kiş...bunun karı var yagmuru var camuru var...bölgenin cografi yapisini herkes bilir ama daha önce o bölgede bulunan arkadaslarimiz cok iyi bilir...benim Mehmedimi oralarda telef etmeyin.. hele hele Mehmetlerimizin o zor şartlar altinda bir kaç mermi fazladan taşiyabilmek için kumanyalarini birakip catismaya gittiklerini de çok iyi biliyoruz...bunları bile bile askerimiz orda göğsünü siper edip aslanlar gibi çarpisirken biz burada sicacik yatagimizin icinde rahat uyuyabilecek miyiz. henüz kendi aramizda bir güven ortami yaratabilmis degiliz... asker hükümete tavir alir, polis askere, hükümet askere tavir alir derken uzar gider...faturayi her zaman millet oder... ayrıca medya mensuplarinin da bu işte cok büyük payı var...utanmasalar açık açık herşeyi gösterecekler...biz acele edelim,bir an önce sessiz sedasiz halledelim dedikce onlar saniye saniye aktariyorlar sınır bölgesindeki her türlü hareketi... peki sadece biz mi izliyoruz bu yayinlari? yoksa pkk'da izliyor mu canli canli istihbaratlari?sorarım size : geçen bu kadar süre içersinde sadece biz mi hazırlandık operasyon için.!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() eger giripde rezil olacaksak girmeyelim ama giripde bu isi kokunden bitireceksek ozaman hic durmayalim ve girelim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() biz girmedikçe,onlar girmeye devam ediyorlar
![]() ![]() girsinler ve temizlesinler artık...ama bir aylık eğitimle kendini çatışmada bulacak askerle değil.gerçekten iyi bir eğitim almış kadro olmalı.. yetti gariiii ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Savaşa hayır. Müslüman kürd halkıyla savaşa 2 kere hayır. Kemalistlerin gazına gelmeyelim diyecem ama iş işten geçmiş maalesef...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Amerika nin istihbarati dogrultusunda bos daglari ,Camplari Bombalayacaklarsa girmesinler , girdiklerinde Öncekinde oldugu gibi Amerikan abileri istedi diye yani ecevit in Kibris harekatinda sonuca varmadan ödü kopup operasyonu durdurdugu gibi geri cekileceklerse girmesinler
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|