![]() |
#1 |
![]() EVET ARKADAŞLAR ANKETE KATILIMLARINIZI BEKLİYORUM...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Dünyada İslam'ı en güze şekilde yaşayan ülke Türkiyedir!...
ama gerçek manada İslam'ı yaşayabiliyormuyuz ![]() Kim Bu Vatan Uğruna Olmaz ki Feda? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ne yazıkki hayır diyorum :'( :'(...çünkü islamın tam anlamıyla yaşanması demek bizim yaptığımız bi çok yanlış şeyin yapılmaması demek... :'(....ve gerçek islamın yaşanabilmesi için buna uygun şeylerin desteklenmesi gerekir....biz her ne kadar kendimiz bireysel olarak bişeyler yapmaya çalışsakta görüldüğü üzere buna engel olunuyo..... >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() maalesef HAYIR!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() eger bu soru bi kaç önce sorulsaydı hayır derdim ama geçenlerde öl3 bir aile ile tanıştımki şu dünyada hala öle aileler olup islamı gerçek anlamda yaşamaya çalışmaları benım artık fikrimi deiştirdi bence kişiye göre değişiyor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bence kişiye bağlı...ne insanlar var etrafta..derler ya cennette melekmiş dünyaya inmiş....tabii ben kendi adıma tam anlamıyla yaşıyorum diyemiyorum...malesef
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() kişiye göre değişiyo isteyen tam anlamıyla yaşıyo
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Evet Yaşanıyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() her ne kadar kişiye bağlı şıkkını işaretlediysemde ..aslında tam manasıyla yaşamak çok zor...ülke şartlarında bazı tavizler verilmesi gerekiyor..ve maalesef biz de bu tavizleri veriyoruz..tavizden kastım açılmak degil yanlış anlaşılmasın...ben islamı tam yaşamaktan tavizden bahsediyorum..inşaalah tam yaşayacağımız zamanlarda gelir vede bizlerde görebiliriz...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() işte bizim yalnışımızda burada başlıyor aslında... biz yani türk insanı aslında islamı yaşıyoruz ( bunu kimse inkar etmiyo) ama işte islamı bile kurana göre değil kendimize nasıl kolay gelirse öyle yaşıyoruz. işte burada yalnışlar zincirini başlatıyoruz. yani her ne olursa olsun islamı inkar etmiyoruz o yüzden de zaten kime sorarsan sor cevap aynı... biz islam kültüründe yaşıyoruz... (kendi bildiğimiz gibi)...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|