|
![]() |
#1 |
![]() arkadaşlar gecen gün STAR TV de izledim ana haber bültenınde sokaktaki halkla yapılan röportajı protesto etmek istiyorum neden mi?
spikerin sordugu sorular ve takındıgı tavır yüsünden rahatsız oldum spiker fatih ve nişantaşı semtlerini ve oradaki insanları kıyaslıyor fatihteki bi kaç kişiye oruç tutmayanlardan ve etrafınızda açık gezinen kişilerden rahatsız oluyormusunuz gibi sorular yöneltiyor karşıdan gelen cvp ise hayır herkes kendi iradesine sahiptir özgürdür gibi gayet hoş ve spikerin beklemediği cvplar geliyor nişantaşındada millete kapalılarla gezmek aynı oratmada yürümek hoşunuza gidiyormu diye soruldugundada nişantaşı sosyetesindeki arkadaşlardan gelen cvp ise efet çok rahatsız oluyorum kapılarla yakın bi ilşkide olmak istemiyoruz hatta spiker kapalı biri ile partiye gitmeye UTANIRMISIZ sorusuna ise evet gitmem die cvp veriyolar peki arkadaşlar bizi hala nasıl yobaz bi kesim olarak görüyorlar sorarım size bizmiyiz yobaz kesim onlarmı nerde KILIK KIYAFET ÖZGÜRLÜGÜ....!!!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Evet kınıyorum ama spikeri değil; onun sorduğu saçma sapan sorulara saçma sapan cevaplar veren kişileri kınıyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bence öle bi soru sorması bile aıp deilmi oda bi nevi teşvik etmektir o cvplara
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() evt bende izlemiştim sanırım o yayını zaten geçen günde mahalle baskısını soruyor millete ayy evtt öle olur bilmemne diye cvp veriyo elit kısımda sinir oldum bende kınıyorum star tvyiii >
![]() KIN KIN KIN ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() spikerin oturduğu sandelyenin markası yobaz a.ş
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bende izledim gerçekten spikerin takındığı tavır çok çirkindi ....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() aLlam yha ßu star yeniLqiLere doymuo :D :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bende izledim..
star tv = aydın Doğan = anti ak parti yani... işleri zaten ülkeyı karıştrmak birliği bozmaK... utanma sıkılma yok ki aydın doğan atv yi alamıyor diye yaptıklarına bak daha neler göreceğiz acaba utanıyor msun ![]() asıl ben o insanın İNSAN olmasından utanıyorum.. tülin konu çok güzel seni tebrik eder +1 veririm;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
bu doğan grubunun ne olduğunu çok iyi biliyoruz... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |