![]() |
#1 |
![]() Kürt açılımının konuşulduğu şu günlerde açılıma kurşun sıkanlar da çıkmıyor değil. İşte Nusaybin'den gelen kurşun... Belediye İş Sendikası Mardin Şubesi’nin olağan kongresine katılan Nusaybin Belediye Başkanı DTP’li Ayşe Gök konuşmasında, “Size Kürdistan’dan sesleniyorum” dedi Gök, Mardin Yay Grand Otel’de yapılan kongrede şöyle konuştu: “Sizlere Kürdistan’dan sesleniyorum. Burası Kürdistan. Ben bir kadın belediye başkanı olarak konuşuyorum. Çok sorunlarımız vardır. Küçük yaşta kızlarımız evlendiriliyor, kadınlarımız işkence görüyor, töre diye öldürülüyor. Bu sorunların üzerine cesaretle gidilmesi gerekir.” stratejikboyut...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() yeter artık konuşturmasınlar şu kendini bilmezleri. Ne yazık ki bizim dönemimizde de iyice cesaret almaya başaldılar. geçen bir teröristin cenazesine 30.000 kişi katıldı. nereye gidiyor güzel ülkemiz ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Biz bişeyleri halledelim çözelim dedikçe iki taraftanda art niyetliler ellerinden geleni yapıyorlar...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bu tür eylemleri doğal karşılamak gerek.Bırakın birileri kendilerini kavram kargaşası ile avutup dursunlar!Biz kendi işimize bakalım,reel hizmetler peşinden koşalım,onlar ise sadece sözde hizmet peşindeler!Bu saatten sonra kimse bu kardeşlik projesini törpüleyemez!Ya destekçisi olur,40 yıldır akan bu kanın durmasına vesile olursunuz,ya da karşısında durur sebep olursunuz!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|