AK Gençliğin Buluşma Noktası
Projelerimiz Tüm projelerimizi burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-28-2008, 11:48   #1
Kullanıcı Adı
Müntesip
Standart sizin DERD'iniz ne ???
benim derdim lise ve üniversite bazında daha calışkan,daha vasıflı,degerlerine ve kardeşlerine daha cok sahip cıkan bir gençlik,dinin,dilinin,namusun,devletinin savunucusu bir gençlik !!!

bunun içinde ilçe ve mahalle teşkilatlarında önce etüd ortamı olusturularak genclerimize dini,ilmi ve siyasi suur'un verilmesi ve bunu her lise için ayırarak teşkilatlanmayı liseler ve üniversiteler bazında yapmak.bunu yapmaya calışan birkac parti var ancak onlarda basaramıyorlar,bizler program içerigini doldurarak bunu amacına uygun bir şekilde hayata gecirmeliyiz diye düşünüyorum..

eger sizde düşünüyorsanız,benimde fikrim var diyorsanız bizimle paylaşın !!!eger fikriniz yoksa benim fikrimi eleştriniz !!!

Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-28-2008, 11:51   #2
Kullanıcı Adı
Sukut-u Hayal
cok guzel fikir 1+
Sukut-u Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-28-2008, 11:55   #3
Kullanıcı Adı
BaDe_EsNa
bence gayet güzel fikir +
insanların düşünceleri lise ve üniversite dönemlerinde şekillenmeye başlıyor ve hayatını bu şekil üzerine belirliyor bunu biz yapmazsak başkaları yapıcak baştan belki küçük bi proje gibi görünsede gelecegi kurtarmak olarak görüyorum ben kısa sürede böyle bir teşkilatlanma ve gençleri bilinçlendirme başlamalı ;)
BaDe_EsNa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-30-2008, 03:20   #4
Kullanıcı Adı
çağlar
Evet arkadaşlar ben de asimov arkadaş'ımızın bu düşüncesini hayat' a geçirmek adına ilk adım' ı atarak bir proje hazırlayıp ilçe başkanım' a sunma ya

karar verdim.

Hepiniz den bu proje yi kalitelendirmek adına, hedef kitleye doğru hitab etmesi adına öneri ve eleştri bekliyoruz...
çağlar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2008, 18:12   #5
Kullanıcı Adı
Müntesip
hadi arkadaslar cekinmeyin yazın fikirlerinizi...öyle bakmayla olmaz aksiyon ister bu iş !!
paylaşın fikirlerinizi bizimle!!cünkü siz bizim için degerlisiniz !!
Alt 05-01-2008, 18:15   #6
Kullanıcı Adı
merve
Güzel fikir olmuş gerçekten de nasıl hayata geçireceğiz??

Bazı partiler derken MHP yi mi kast ediyorsun??
merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2008, 18:23   #7
Kullanıcı Adı
_Yeniden_
Üniversitede neyse de liselerde zor gibi görünüyor...Bizim okulda böyle bir yapılanmanın önünü tıkayanlar çıkıcaktır ki liselerde bunun olması ihtimali çok kuvvetli...
Ama önce detaylı bilgi edinelim sizlerden, inşAllah yararlı olabiliriz...
_Yeniden_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2008, 18:54   #8
Kullanıcı Adı
Müntesip
öncelikle suan secim olursa akparti için calışabilecek arkadaslarla konusulur ve belirli günler matematik-fen bilgisi ve türkce dersleri basta olmak üzere ilçe veya mahalle teşkilatlarında gönüllü egitmenler tarafından ücretsiz dersler verilir.daha sonra bu arkadaslar yardımıylada okulda durumu müsait olan gencler bu derslere cagırılır.projenin temeli bu !!! ardından birkac fikrimiz daha var ancak sizin tavsiyelerinizle adımlar atmak isteriz.bizim dahi'lerden cok mesveret'e ihtiyacımız var.
ayrıca engelleyecek olanları basta bizim engellememiz gerekir.insanların gönlünde yer edinirsek hiçbir baskı bunun önüne gecemez.ki bu zaman da öyle baskı yapacak az kişi var onlarıda ilçe teşkilatlarındaki büyüklerimizle paylaşırsak onlar bize yardımcı olurlar
Alt 05-01-2008, 19:00   #9
Kullanıcı Adı
_Yeniden_
Evet çok güzel de demek istediğim liselerde siyasi yapılanmaya izin vermezler ama zaten bizler de bunu usulüne göre yaparız...
_Yeniden_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2008, 21:42   #10
Kullanıcı Adı
Müntesip
Alıntı:
_Yeniden_ Nickli Üyeden Alıntı
Evet çok güzel de demek istediğim liselerde siyasi yapılanmaya izin vermezler ama zaten bizler de bunu usulüne göre yaparız...
muhakkak zaten bu bir siyasi yapılanma olarak lanse edilmeyecek.ayrıca buralara gelmek içimnde okul yönetiminden izin alınması gerekmiyor ;)
evet arkadaslar söz sizde projemiz bu sekilde baslıyor devamı nasıl gelsin.hadi yardımcı olun bizlere !!

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)