![]() |
#1 |
![]() SKANDAL! İsrail'de katil Erdoğan afişleri!İsrail kendi kanlı katliamlarını unuttu Başbakan Erdoğan'ı katil ilan etti! ...
İsrail'in başkenti Tel Aviv'e asılan dev pankartlarda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan ifadeler yazıldı. Erdoğan için binlerce insanın katili ve teröristlerin arkadaşı denildi. Sosyal paylaşım sitesi twitter'da paylaşılan dev pankartta Erdoğan'ın resimlerinin yanına İngilizce ağır ifadeler yazıldı. "İsrail vatandaşlarını koruma hakkına sahiptir!" başlığının yer aldığı panlartta Başbakan Erdoğan için, "binlerce masum insanın katili" ile "Ahmedinejad, Essad ve Gazze'deki teröristlerin arkadaşı" denildi. Pankarttaki başka bir mesajda ise Erdoğan'a "Mavi Marmara'yı neden Suriye'ye gönder miyorsun?" sorusu yönetliyor. İşte o küstah pankart: ![]() Başkent Tel Aviv'in göbeğine asılı pankarttaki hakaretlerin Türkçe anlamı şöyle: - Asya ve Afrikalı Müslüman liderler ve gruplar binlerce vatandaş öldürüyor. - Erdoğan, Suriye’de de iyiler neden sen Mavi Marmara’yla yardım göndermiyorsun? - Erdoğan, seçtiğin arkadaşlar, Ahmedinejad, Esad ve Gazze terörist! - İsrail vatandaşlarını koruma hakkına sahiptir! sicakgündem
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Normal karsilamak lazim.
Medyatik propaganda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Gayet normal hatta aşırı sevindim lan
![]() Bunu yapmasalardı,hatta barış mesajı verselerdi işte o zaman kahrımdan ölürdüm verem olurdum kanser olurdum üzüntüden ![]() Mal siyonistler. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() mutluyum...
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Reklamın iyisi kötüsü olmaz.
Bunu kutsal sopa'cılar iyi bilir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Gururlandım..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Başbakan konuşmalarında devamlı İsrail halkını önemsediklerini ve Türk ve Yahudi kardeşliğinin bozulmayacağını söyleyerek İsrail halkına mesajlar gönderiyor...
Şuan İsrail halkının bir kısmı "yaptığımız yanlış özür dilenmeli" diyor. Buradanda anlaşılıyorki İsrail kendi iç siyasetine dönük bir hamle yapmıştır. Bu afişlerle muhalif cephe susturulmaya çalışılmaktadır... Türkiye'nin gücü İsrail'i iliklerine kadar titrermektedir.Bu afişlerde bunun en büyük delilidir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() katil erdoğan bunu iki kişi söylüyor pkk ve israil
acaba hangisi katil |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bu mal oğlu mallara sorsanız Mavi Marmara'yı Gazzeye Tayyib Erdoğan yolladı derler afişten o anlaşılıyor
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() israil yakında tarihte kendi halkının içindeki çözülmelere karşı muhafazakar grupları celallendiriyor. yakında israil kendi halkının içindeki muhalif gruplara saldırıp öldürmezse şaşmayalım vallahi. yaparmı yapar bu sapkınlar.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|