AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 06-05-2009, 06:45   #1
Kullanıcı Adı
kaptan5334
Standart Sn. Erdoğan'ın Galatasarayı sevindiren talimatı
Erdoğan'ın G.Saray'ı sevindiren talimatı

Diğer SPOR haberlerini okumak için tıklayınız...
G.Saray'ın yılan hikayesine dönen ve durma noktasına gelen Seyrantepe Stadı projesi için Başbakan Erdoğan devreye girdi..






05 Haziran 2009 05:21

Galatasaray Spor Kulübü'nün Seyrantepe Stadı projesiyle ilgili sorunun çözümünde Başbakan Tayyip Erdoğan devreye girdi.

TOKİ Başkanı Erdoğan Başbakan'ın kendisine bu işin çözülmesi için talimat verdiğini söyledi.

TBMM KİT Komisyonu'nda gelen TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Galatasaraylı vekillerin Seyrantepe Projesi'yle ilgili sorularıyla karşılaştı. TBMM kulisinde vekillerin bu sorularına yanıt veren Bayraktar, Başbakan Erdoğan'ın kendisine "Bu stat işini çöz, önüme sorun getirme" talimatı verdiğini söyledi. '
TEKRAR İHALE YAPARIZ'

Bayraktar, projeyle ilgili bundan sonra nasıl bir yol haritası izleneceğini konusunda şunları söyledi: "Biz yüklenici firmaya 10 gün önce gerekli uyarıyı yazılı olarak yaptık. Temmuz ayı sonuna kadar yüklenici firma taahhütleri yerine getirmezse devreye biz gireriz. Tekrar ihale yaparız, bu ihaleden sonuç alamazsak Seyrantepe Projesi'ni biz yaparız. Bu projeyi bitirdikten sonra da anlaşma gereği Mecidiyeköy'ü de biz alırız, kullanırız" dedi. Eren Talu Mimarlık A.Ş. ile Alke İnşaat Sanayi A.Ş. Ortak Girişimi stadın kaba inşaatını yüzde 75 tamamladı. Ancak konsorsiyum finans krizine girerek, işçilerine para ödeyemeyecek duruma geldi.


Etiketler: toki galatasaray seyrantepe erdoğan stat
sabah

 

kaptan5334 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi