![]() |
#1 |
![]() ![]() Sofuoğlu, 350 bin TL'yi Somali'ye gönderdi Daha önce İddaa'dan kazandığı paraları almayarak bağışlayan Kenan Sofuoğlu, son kazandığı 350 bin lirayı da Somali'ye gönderdi Motosikletçi Kenan Sofuoğlu bir kez daha şaşırttı. Daha önce kazandığı yüzbinlerce lirayı bağışlayan sporcu son olarak İddaa'dan isim hakkı olarak kazandığı 350 bin lirayı da Somali'ye gönderdiği ortaya çıktı. Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından paylaştığı bilgide, Sofuoğlu’nun, Van Depremi’nden birkaç gün önce Somali halkı için 350 bin liralık yardımda bulunduğunu duyurdu. EVİ OLMAYAN EV, SAKARYA'DA OKUL, KIRGIZİSTAN'DA CAMİ Milli motosikletçinin 2009 ve 2010 yılında İddaa’dan isim hakkı olarak gelen yaklaşık 1,5 milyon lirayı almayacağını ve ihtiyaç sahiplerine dağıtacağını duyurduğunu aktaran Uçar, "Şampiyon, bu parayı motosikleti olmayan yarışçılara motosiklet, evi bulunmayanlara ev alımında kullandı. Ayrıca Sakarya’da okul, Kırgızistan’da cami yaptırdı" bilgilerini paylaştı. dünyabülteni
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İnşallah örnek olur benzer durumdaki şahsiyetlere...
Allah razı olsun Sofuoğlundan..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ben bu kardesimi Allah icin cok seviyorum.
Gelecek nesiller icin örnek bir insan. Allah gönlüne göre versin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() hem Trabzon dan hemde sakarya dan hemsehrim olan adam gibi adam kenan kardesimizden Rabbim razi olsun diyorum..
her daim onunla gurur duyduk, Rahmetli abisi sinaninda yeri bizde ayriydi.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Allah herkese bu cömerliği nasip etsin bu kadar cömert davranmak kolay değil..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Biryerde de yarış pisti açmıştı amatörler eğitim yapsın,daha güvenli bir yerde yarışsınlar diye.
Allah kazancını arttırsın. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() akyazida acti hudo....
Allah razi motorsiklet camiasinin piridir... gururumuzsun sofuoglu.... |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Allah razı olsun..