AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 10-24-2011, 23:38   #1
Kullanıcı Adı
Gönülden
Standart Şoke eden deprem gafı!
Van'da meydana gelen depremin ardından Habertürk özel deprem yayınında gelişmeleri canlı yayında aktaran sunucu Duygu Canbaş'ın deprem gafı programa damgasını vurdu.

Habertürk sunucusu Duygu Canbaş, dün gece 24.00 sıralarında Van depremine ilişkin canlı yayının başlangıcında; ‘'Türkiye acı haberle sarsıldı; Her ne kadar Türkiye'nin doğusundan Van'dan gelse de bu haber'' diyerek programı açtı. Canbaş bu akılalmaz sözleri ekrandan sarf ederken, ekranın alt yazısında depremde ölenlerin sayısı ve depremin büyüklüğüne ait bilgiler veriliyordu.

ŞOK EDEN 'GAF'I İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...
http://www.habervaktim.com/videoizle.php?id=1184

Canbaş'ın bu sözleri programa katılan deprem uzmanları ve diğer konuklar tarafından da şaşkınlıkla karşılandı. Depremle ilgili program devam ederken, kanalı izleyiciler telefon ve mail yağmuruna tuttu. Kanallı arayan izleyiciler; ‘'Ne demek deprem, acı haber Türkiye'nin doğusundan gelsede…Türkiye'nin batısı, doğusu olurmu….Orada yaşayanlar da bizim insanımız'' diye tepkilerini dile getirdiler. Bu tepkiler üzerine canlı yayında sunucu Canbaş seyircilerden tepki geldiği şeklinde uyarıldı. Canbaş ardından kırdığı potu yada bilinçaltından açığa çıkan zehri gizlemek için; ‘'Sözlerim yanlış anlaşıldı. Türkiye'nin kuzeyi güneyi; batısı doğusu olmaz, her yer için aynı şekilde üzülürüz, üzülmemiz ve etkilendiğimize rağmen bu programı yapıyoruz. Ben deprem bölgelerinde bulundum. Depremzedelerle bile karavana kuyruğuna girdim'' diyerek lafı çevirmeye çalıştı. Canbaş, stüdyo konuklarını da kendine referans yaparak, ‘'benim bu tür olaylarda çabamı bilirsiniz'' diye konuştu. Canbaş daha önce de Ankara'daki Ergenekon operasyonunda Şener Eruygur ve Hurşid Tolon gibi isimler gözaltına alındığında Habertürk Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya ile telefon bağlantısında; ‘'Günaydın Muharrem Sarıkaya, Gerçi çok aydınlık olduğunu söyleyemeyeceğiz…Ergenekon operasyonunda Ankara'da 7 kişi gözaltına alındı. Olmayan iddianamelerle olmayan suçlamalarla gözaltılar oluyor. Bunlarda zamanlama dikkat çekiyor'' diyerek NTV ekranından akıl almaz sözler sarfetmişti.

[/CENTER]

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-25-2011, 00:14   #2
Kullanıcı Adı
Yakup Beyazyıldız
Küçük Beyinli Aptallar
Yakup Beyazyıldız isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-25-2011, 00:38   #3
Kullanıcı Adı
merve
Seni gidi küçük beyinli tatlı kadın seniii
merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-25-2011, 00:45   #4
Kullanıcı Adı
İntifada
şu tarz bi açıklama yaparsa affedebilirim kendisini...

''sözlerimde herhangi bir art niyet yoktu sadece malım ''
Alt 10-25-2011, 02:57   #5
Kullanıcı Adı
depare
Eğer kastı doğu halkını yani Kürtleri küçümsemekse bu malı spiker yapanın beynine turp suyu sıkayım..!

Yok eğer "her ne kadar" ifadesin den kastı Batı da ki İstanbul gibi çok daha fazla nüfusa sahip olup daha büyük felaketlere yol açacak yerde olmadı manasın da söylediyse o başka...
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-25-2011, 03:05   #6
Kullanıcı Adı
Mavera
Vallahi isyanlardayim..
En dindar bildiklerim, en insan sandiklarim bile icinde fasizmi barindiriyormusta haberim yokmus..
iki gündür arkaadas listemden cok sayida kisiyi sildim onlari hayatimdanda sildim!..
Onlar cenaze evinde dügün yapan ahmaklar, onlar sehitlerin kanini anasini kaybeden 2 aylik sebide, bebesini kaybeden anada arayan aptallar..
Enkaz altinda kalan insanlar degil malesef ama malesef insanligimiz ve inanin deprem kadar insanlarin bu bakis acisi beni cok ama cok üzdü..
Orada can verenlerin tek sucu lanet olasi bir terör örgütüyle ayni irki paylasmak mi bu kadar basit mi madem sehidin kanini yerde komayacaksin o halde onun rövansini Allahtan bekleme git kandil orada, zap orada, retina orada hangi adaleti ariyorsan ara orada..
Bunaldim arkadaslar bunaldim hemde cok.. insanligimdan utanir oldum, türklügümden utanir oldum..
Surada yorum yapan siz duyarli arkadaslarda olmasa inanin kendimi tek hissedecegim..
Vesselam..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-25-2011, 03:14   #7
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
https://www.facebook.com/video/video...04441722915680
Alt 10-25-2011, 03:27   #8
Kullanıcı Adı
Eşref
Dün depremden sonra bu tip söylemleri ilk duyduğumda çok şaşırdım. Hatta forumda da "bunu yapan 3-5 kişidir, onlar da belki pkklıdır" gibi bir söz ettim.

Ama şu an itibariyle özellikle televizyonda ve internette bu tip o kadar çok haber okudum ki, vAllahi yavaş yavaş depreme sevinenler olduğuna inanmaya başladım. Yine de inşAllah bunu yapanlar 3-5 kişidir diye ümit etmek istiyorum.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-25-2011, 03:49   #9
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
Eşref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dün depremden sonra bu tip söylemleri ilk duyduğumda çok şaşırdım. Hatta forumda da "bunu yapan 3-5 kişidir, onlar da belki pkklıdır" gibi bir söz ettim.

Ama şu an itibariyle özellikle televizyonda ve internette bu tip o kadar çok haber okudum ki, vAllahi yavaş yavaş depreme sevinenler olduğuna inanmaya başladım. Yine de inşAllah bunu yapanlar 3-5 kişidir diye ümit etmek istiyorum.
Yaw aga her yerdeler,azınlıklar ama her yerde bu saçmalıklar dönüyor,e zaten bu azgın azınlık nette kç büyüten..Sabahtan beri başka forumdayım artık ana avrat bir sövmediğim kaldı,artık bunların pkk yapılanması altında çalışan sözde vatan sever olduklarını dile getirmeye başladım ve bundan eminim bunlar pkk adına çalışıyor.Sonuçta pkk yı besleyen bu tür söylemler,bende avatarıma burada türk bayrağı koyayım yazayım ' oh kürtlere ne güzel oldu gebersinler köçek oynatasım geldi' vs. bunu kimse milliyetçilikle ilişkilendiremez bu düpedüz pkkyı beslemeye yönelik söylemler hatta eminim pkk bunun faydasını görmüştür ve mesaj yollamıştır 'böyle söylemler yapın' diye,şimdi de onlarda devreye girdiyse gör o zaman tantanayı.
Adam diyor hani bakana kürtlüğümden utandım,türklerden resmen midem bulandı ama bunları türk olarak görmüyorum diğer yandan.
Yarın bir gün pkk saldırsa şehit verilse bir kürt çıkıp 'deprem ilahi adaletse bu da ilahi adalet' dese yerden göğe kadar haklıdır bir bakıma.Aklı selim kürt öyle demez ama,ders verir bu ahmaklara.
Artık ceza meza yasası gelmeli,kürt ırkının yok olduğunu söyleyenlere,'oh iyi oldu' gibisinden bölücülük yapanlar hapis yatmalı,para cezası verilmemeli direk bölücülükten hapis.
Alt 10-25-2011, 03:55   #10
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaw aga her yerdeler,azınlıklar ama her yerde bu saçmalıklar dönüyor,e zaten bu azgın azınlık nette kç büyüten..Sabahtan beri başka forumdayım artık ana avrat bir sövmediğim kaldı,artık bunların pkk yapılanması altında çalışan sözde vatan sever olduklarını dile getirmeye başladım ve bundan eminim bunlar pkk adına çalışıyor.Sonuçta pkk yı besleyen bu tür söylemler,bende avatarıma burada türk bayrağı koyayım yazayım ' oh kürtlere ne güzel oldu gebersinler köçek oynatasım geldi' vs. bunu kimse milliyetçilikle ilişkilendiremez bu düpedüz pkkyı beslemeye yönelik söylemler hatta eminim pkk bunun faydasını görmüştür ve mesaj yollamıştır 'böyle söylemler yapın' diye,şimdi de onlarda devreye girdiyse gör o zaman tantanayı.
Adam diyor hani bakana kürtlüğümden utandım,türklerden resmen midem bulandı ama bunları türk olarak görmüyorum diğer yandan.
Yarın bir gün pkk saldırsa şehit verilse bir kürt çıkıp 'deprem ilahi adaletse bu da ilahi adalet' dese yerden göğe kadar haklıdır bir bakıma.Aklı selim kürt öyle demez ama,ders verir bu ahmaklara.
Artık ceza meza yasası gelmeli,kürt ırkının yok olduğunu söyleyenlere,'oh iyi oldu' gibisinden bölücülük yapanlar hapis yatmalı,para cezası verilmemeli direk bölücülükten hapis.

Başkalarının işlediği suçlar yüzünden Kürt Kürtlüğünden; Türk Türklüğünden utanır oldu. Öyle değil mi?
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)