![]() |
#1 |
![]() Somali için bir SMS de siz atın
![]() Her gün dört çocuğun açlıktan hayatını kaybettiği Somali başta olmak üzere Etiyopya, Kenya, Eritre, Tanzanya, Uganda ve Burundi kendilerine uzanacak yardım ellerini bekliyor. Bu yıl iftar sevincine insanlık dramının yaşandığı ülkeleri de ortak etmeyi hedefleyen başta Kimse Yok mu? ve Diyanet olmak üzere bir çok dernek ve kurum Ramazan'da bir sofra da Afrika'ya kurma çağrısı yapıyor. Siz de yaşanan insanlık dramına seyirci kalmak istemiyorsanız bir SMS'le bu kampanyaya katılabilirsiniz. Diyanet'ten yapılan açıklamada aynı hatlara 3 SMS gönderildiğinde fitre parasının da verildiği belirtildi. İşte Afrika'ya SMS yoluyla yardım toplayan kurumlar... Afrika'ya yardım için SMS numaraları KİMSE YOK MU?: 5777'ye "ACLIK" yazıp 5 TL gönderebilirsiniz. DİYANET: 5601'e "AFRIKA" yazıp 5 TL yardım gönderebilirsiniz KIZILAY: 2868'e boş mesaj göndererek 5 TL yardımda bulunabilirsiniz. İHH: 3072'ye "AFRiKA" yazıp 5 TL gönderebilirsiniz DENİZ FENERİ: 5560'a boş SMS göndererek 5 TL bağışlayabilirsiniz. Zaman 20.08.2011
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|