![]() |
#1 |
![]() son dakika bilgisini aktarıyorum. ARTVİN ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ Üyeleri halkı galeyana getirerek hükümet aleyhinde gösteriler yapıyor.
Artvin ADD üyeleri Ramazan'ın süresini protesto ediyor. Görüntü almamıza dahi sinirlenen üyeler kameramıza saldırdı. Üyeler düşüncelerini pankartlara dökmüş. İşte o ilginç pankart: "AKEPE gelmeden önce oruç 9 saatti şimdi 16 saat, hesap ver TAYYİP !!!" Kaynak
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() Ajansımıza düşen son dakika bilgisini aktarıyorum. ARTVİN ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ Üyeleri halkı galeyana getirerek hükümet aleyhinde gösteriler yapıyor. Hemen olay yerine, muhabir arkadaşımız [Buğra Han]a bağlanıyoruz: - Evet Erhan Artvin ADD üyeleri Ramazan'ın süresini protesto ediyor. Görüntü almamıza dahi sinirlenen üyeler kameramıza saldırdı. Üyeler düşüncelerini pankartlara dökmüş. İşte o ilginç pankart yazıları: "AKEPE gelmeden önce oruç 9 saatti şimdi 16 saat, hesap ver TAYYİP !!!" "Laiklik elden gidiyor !!" "Ülkede şeriat istemiyoruz !" "Atamıza şikayete gidiyoruz !" "Türkiye laiktir laik kalacak !" Bu şekilde slogan atan öfkeli kalabalık basın açıklamasında Artvinden Ankaraya protesto yürüyüşü yapacaklarını ve Tayyibi ATA'ya şikayet edeceklerini söyleyip etrafa saldırarak ilerlediler." |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() puhaha
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() dalgamı geçiyorsunuz gerçekten böyle bir şey varmı?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bence hem dalga hem gerçek..yani ağlanacak bir hal ama gülmekteyiz..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ADD'lilerin misyonu bu şaşırmamak gerek...
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Brakın yürüsünler ayakları açılır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() "AKEPE gelmeden önce oruç 9 saatti şimdi 16 saat, hesap ver TAYYİP !!!"
puahahaha ![]() bunlar bir avuç i... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Puhaha ne güldüm yav
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() "Biz Recep Bey gibi oruç tutanlardan değiliz" Kemal Kılıçdaroğlu.
"Sayın Kılıçdaroğlu oruç tutacak mısınız?" - Arkadaşlar üzerinde çalışıyorlar. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|