![]() |
#1 |
![]() Son zamanlarda herkesin dikkatini çekmiştir forumun sessizliği, konuların eklenmemesi ya da eklense bile yorumların çok sınırlı olması.
Bence bunun sebebi yöneticilerin son zamanlarda sergilemiş olduğu sert tutum ve bölüm sorumlusu arkadaşların birçoğunun görevlerini hakkıyla yerine getirmemesidir. Bu yüzden acilen bir şeyler yapılmalı. Bir toplantı yapılarak mevcut yönetim değişilebilir ya da herkesin sorumlu olduğu bölgede yapması gereken görevleri eksiksizce yapılması yönünde talimat verilmeli. Veya bambaşka bir şey yapılmalı. Orası artık siz yöneticilere kalmış. Sonuçta burası sıradan eğlenceye dayalı bir forum değil. Bir adı var. Desteklediğim partinin forumuna gireyim düşüncesinde olan insanların foruma girip , hayal kırıklığı ile birdaha asla foruma geri dönmemeleri hiçbirimizin hoşnut olacağı bir şey değil. Belki bu eksiklikler birçok arkadaşımızın okulunun başlaması sebebiyle ya da bambaşka sebeplere dayanabiliyor olabilir. Onu bilemem. Fakat buna da çözüm bulunmalıdır. Forumun eskisi gibi aktif olabilmesi için. Benim düşüncelerim bunlar. Söylediklerime sanıyorum birçoğunuz katılırsınız. Özellikle de yöneticilerin bu konuyu dikkatle takip etmelerini rica ediyorum.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Evet bunu bende düşündüm.Yerinde ve faydalı bir konu.
Yeniden yapılandırma lazım kesinlikle. Bu karar alımında normal üyelerinde fikirleri kesinlikle alınmalı,ona göre hareket edilmeli. Konu Hüdaverdi tarafından (09-29-2010 Saat 23:40 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
#3 |
![]() evet bende katılıyorum
daha öncelerde foruma 2 saat girmesem konuları takip edemezken bu günlerde 2 gün girmesem aynı konuları tekrar görebiliyorum... çoğu zaman sıkıcı geliyor forumun bu hali hızlı ve aktif bir forum istiyoruz... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() haklı...
|
|
![]() |
#5 |
![]() Haber açmak sadece Yöneticilerin görevi değildir...
Sizlerde haber başlığı açarak yardımcı olabilirsiniz pekala... Herşeyi Armut piş ağzıma düşle halledemeyiz... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Genel forumlarda bir durağanlık var.AK Parti foruma has bir durum değil..üyeler facebook gibi daha popüler alanlarda vakit geçiriyor..ama yapılanma yenilenme her zaman işe yarar
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zaten son zamanlarda konu ekleyenlerin çoğu normal üyeler, şöyle bir bakınırsanız foruma.
Normal üyelerin de tabiki destek vermesi gerek foruma ama o ''yetkili'' kişiler boşuna 'yetki' almıyor değil mi? |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ben muhalif eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum...
fark ettinizmi bilmiyorum ama redyllowun foruma darılıp gitmesiyle forumun sessizleşmesi hemen hemen aynı zamana denk geliyor... yapıcı bir muhalif varken daha çok tartışıyor iddialara cevap için araştırma yapıyorduk... ama şimdi muhalifsizlikten birbirimize sardık gibime geliyor en azından bu benim düşüncem... |
|
![]() |
#9 |
![]() "cnntülfirdevs" arkadaşımız "yeni mesajlar" kısmıyla ilgili bir düşüncesini dile getirmiş benim gördüğüm kadarıyla da öyle ama robot üyelerin forumdan uzaklaşmış olmalarının da etksii var bence bunda.Geçen sene yeni mesaj arattığımda 0 yorumlu 2-3 görüntülemeye sahip sayfalarca konu hatırlıyorum.Bence aktif üyelerin olması daha önemli,öbür türlü sırf forumcu gözükmek için kopyala-yapıştırcılar da çok sıkıyor insanın canını.İyi akşamlar.
|
|
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|