AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 11-27-2014, 18:49   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart SONAR'a Göre AK Parti'nin Oyu % 37. AK Parti % 50 Civarında Oy Alırsa Dükkânı Kapatın

 


Konu Cihannur tarafından (11-28-2014 Saat 14:53 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-27-2014, 18:52   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
Ey SONAR! Kasım 2014 itibariyle AK Parti'nin % 40'nın altına düştüğünü iddia ediyorsun. Eğer muhtemelen Haziran 2015'te yapılacak olan genel seçimde AK Parti, % 50 civarında bir oy alırsa, mesela % 50, % 51 ya da % 52 oranında oy alırsa artık bu işi yapmayın, dükkânı kapatarak kamuoyu araştırması yapma, anketçilik yapma işine son verin!

Konu Cihannur tarafından (11-27-2014 Saat 18:55 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-27-2014, 20:32   #3
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye
Standart
bu adam chp li olduğunu gizlemiyor zaten..

ama hükümetin son dönemde pkk ya karşı verdiği tavizler oy kaybına sebep olabilir.

şahsen ben kobanî'de yaralanan pkk'lı teröristlerin Türkiye'de tedavi edilmesini , kobani'deki PKK'ya silah ve lojistik destek sağlanmasını hazmedemiyorum.
Özgür Suriye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-27-2014, 21:04   #4
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
Alıntı:
Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu adam chp li olduğunu gizlemiyor zaten..
Hakan Bayrakçı, CHP'nin eylül ayında düzenlemiş olduğu kurultayda CHP'nin Parti Meclisi'ne aday olmuş ve 128 oy almıştı.

AK Parti'nin oyunun % 40'ın altına düştüğünü söylüyor yaa! İnsanlar bu kadar kolay mı parti değiştiriyorlar?! Hadi benim gibi kararlı ve koyu AK Partili seçmenler oylarını kolay kolay değiştirmezler de, AK Parti'yle bağlılığı sıkı olmayan seçmenler de durup dururken oylarını bu kadar büyük oranda niye değiştirsinler?! AK Parti'nin son genel seçim oyu % 50'dir ve AK Parti'nin mevcut oyu da 2-3 puan aşağı 2-3 puan yukarı yine % 50'ler civarındadır.


Ülkemizde ekonomik kriz olsa diyeceğim ki, ha tamam ekonomik kriz var ve bu yüzden AK Parti'nin oyu % 40'ın altına düştü -2008 Dünya Ekonomik Krizi sonrasında 2009 Yerel Seçiminde AK Parti'nin oyunun % 38'e düştüğü gibi-. Oysa ekonomimiz iyi gidiyor maşaallah ve AK Parti'nin oylarını büyük çapta düşürebilecek herhangi bir gelişme de olmadı hamdolsun.

Konu Cihannur tarafından (11-27-2014 Saat 21:06 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-27-2014, 22:02   #5
Kullanıcı Adı
zülcenaheyn
Standart
Bunu eğer Hakan Bayrakçı söylemişse kimsenin bu söylemi hemen geçiştirmemesi gerektiğini söylerim.

Bu adam açık açık siyasi görüşlerini açıklıyor fakat siyasi çizgisi ile işini asla karıştırmıyor.

En çok küfür yediği insanlar CHP'liler olmuştur çünkü her seçim öncesi anket sonuçlarını CHP'ye zarar vereceğini bilmesine rağmen açıklamıştır.

Ve şu anda SONAR Türkiye'nin en iyi anket kurumudur. Yani en fazla bir puan ya oynuyor ya oynamıyor.

Ve son seçimlerde de Bayrakçı'nın SONAR'ı rekor kırmıştır. Net biliyor seçim sonuçlarını.

O yüzden AKP 2015'te %40'ın altında oy alacak diyorsa korkun.

Ben o %10 eksilen zümrenin içindeyim.

CB seçimlerinde Erdoğan'a oy attım, son genel seçimde de AKP'ye oy attım fakat artık rahatsız olduğum için tepki olarak İstanbul seçimlerinde Sarıgül'e oy attım, Kadıköy'de AKP'ye attım.

Ama bundan sonra AKP'ye oy atmayı düşünmüyorum.

Her partideki oy oranları o partilerde betonlaşmış değildir. Betonlaşmış olanlar vardır ama azınlıktır. Oylar kayabilir. Zaten özellikle partilere değil liderlere oy atılır. Erdoğan'ın zaferi AKP'nin hezimetidir bu yüzden de CB seçimlerinde.

Yeni partilere bu manada gerek yoktur sadece yeni insanlara ihtiyaç vardır.

SONAR anket seçimlerinde eğer Anadolu Partisi AKP'nin 12 senede değiştirmediği anti-demokratik %10 barajına yetişirse ANAPARTİ'ye yani Emine Ülker Tarhan'a oy atacağım. Yeni bir merkez parti olma iddiasında bir umut olmuştur ANAPARTİ. MHP'yi düşünüyordum ama vazgeçtim ve bu partinin bir umut yarattığını düşünüyorum.

Ayrıca korkuların da lüzumu yoktur. İslam davası denilerek dinimizin kirletildiğini düşünüyorum. Saraylar, araçlar, uçaklar, gemiler, paralar, rantlar, vs. ile dinimizi yan yana getirenlerden tiksindim. Ve diktatörlüğe de bir gidiş var. Bunun bitmesi lazım.

Korkuların lüzumu yok çünkü bu saatten sonra artık herkes milletimizi anlamıştır. Kimse kimsenin başörtüsüne, inancına, kültürüne, etnik kökenine, diline karışmaz, karışamaz ve karıştığı an zaten milletimiz onları seçmez.

Bu yüzden ANAPARTİ bir umuttur. %10 barajını aşarsa bu parti otomatikman 60 mebus alıyor ve AKP'nin tek başına iktidarı imkansız hale geliyor.

Yani CHP, MHP, HDP gibi partilerin iktidarı hayaldir ve AKP'nin tek başına iktidarını engelleyecek tek olanak da bir partinin barajı aşmasıdır. Baraj aşıldığı anda koalisyon hükumeti mümkün olacaktır ancak.

Bu millet kukla başbakan sevmez. Bu çok açık. Parti başında Erdoğan'ın olmaması, Kobani, saraylar, vs. gibi birçok olaydan dolayı halk bıkmıştır ve bu yüzden AKP oy kaybetmiştir.

Kukla başbakanla da bu işin yürümeyeceği tarihimizden bellidir. Bakın ANAP'lı Turgut Özal örneğine. Özal cumhurbaşkanı oldu, arkasına bir kukla başbakan bıraktı, sonra ANAP eridi gitti; sonradan DP olan DYP ile birleşti ve şimdi adını duyan yok.

Özal CB olunca ANAP nasıl eridi ise Erdoğan CB olduğundan aynen AKP de bu yolla eriyor.

Sadece bundan dolayı değil.

Özalsız ANAP sendromu gibi AKP uzayan iktidarın yozlaşması sendromuna da tutulmuştur ve buna da örnek DP'dir. DP büyük hizmetler verdi fakat maalesef halk kutuplaştı. Darbecilere elbette lanet olsun fakat öz eleştiri de ŞART!!!!

Konu zülcenaheyn tarafından (11-27-2014 Saat 22:23 ) değiştirilmiştir..
zülcenaheyn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-27-2014, 22:45   #6
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye
Standart
Ben Kobani olaylarından dolayı hükümete tepkiliyim. ama yarın bir seçim olursa yine de AK Parti'ye veririm oyumu.

Ayrıca Hemşerim Davutoğlu'nun şahsına (dışişleri bakanlığı döneminden kaynaklanan) bir sevgim ve sempatim de var.

AK PARTİ'nin Suriye politikası (her ne kadar birçok yanlışı ve eksiği olsa da) Türkiye'deki partiler içinde en iyisidir.

Şunu da belirteyim ki; İslam'a düşmanlığıyla tanınan laikçi Emine Ülker Tarhan'ın partisi yüzde 10 barajına yaklaşsa bile CHP'li Hakan Bayrakçı'nın SONAR'ı CHP'nin oyları bölünmesin diye onu daha da alçak gösterir diye düşünüyorum.

Konu Özgür Suriye tarafından (11-27-2014 Saat 22:52 ) değiştirilmiştir..
Özgür Suriye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-28-2014, 01:42   #7
Kullanıcı Adı
zülcenaheyn
Standart
Dediğim gibi Hakan Bayrakçı'nın oy üzerinde oynama yapmayacağını düşünüyorum CHP'lilerden o kadar küfür ve saldırı yemiş olmasına rağmen.

ANAPARTİ (Anadolu Partisi) ise işin ciddiyetinin bildiğinden siyasi yelpazede merkezde duruyor. Sivri yönlerini törpülemiş vaziyette. Eski DYP, ANAP, vs. gibi her partiden katılan var ANAPARTİ'ye.

Yeni bir heyecan, yeni bir umut, yeni bir adım olabilmesi için merkez parti olmasından başka çaresi yok zaten. Ama dediğim gibi sadece parti ve çizgisi önemli değil, aynı zamanda siyasetçi de önemli. Yoksa 90 küsur parti var ortada. Bunlardan bir cacık olmuyor.

Emine Ülker Tarhan nezaketi, demokratlığı ve kucaklayıcılığı ile ve aynı zamanda kadın olduğu için kadın haklarına da önem verecektir, yeni bir umuttur. Siyasetteki tıkanıklığı açabilecek potansiyeli ve heyecanı var. Din, mezhep, vs. gibi ayrımcılıklarını ve düşmanlıklarını ben görmedim, o yüzden o konuda bir şey diyemem. Ha ulusalcı, solcu diye de insanları genelleyemem çünkü inançlı ya da inançsız olup saygılı çok ulusalcı, solcu insan da var. Çevremize bakmak yeterli bu insanları görmek için. Kötüye bakıp da herkesi genellemek kadar cahilane bir tavır olamaz.

Ama dediğim gibi merkez parti olma iddiasında olan bir kere kucaklayıcı olmak durumunda tüm Anadolu insanını ve dine, inanca saygılı olmak durumunda. İslamcılık oynayıp malı götüren çok ama sistemin narinliğinden nedense bu insanlara dokunulamıyor, şimdi de medya yasağı gelmiş artık haberi de yapılamayacak. Yani İslamcılık deyip de şerefsizlik yapanları destekleyeceğime bu saatten sonra samimi olup dini serbest bırakanları desteklerim, İslamcı olması şart değil, inançlarla uğraşmasın yeter çünkü münafıklık daha beterdir, cehennemin en alt katı onlara aittir.

Konu Cihannur tarafından (11-28-2014 Saat 02:30 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret.
zülcenaheyn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-28-2014, 02:12   #8
Kullanıcı Adı
zülcenaheyn
Standart
zülcenaheyn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-28-2014, 02:17   #9
Kullanıcı Adı
zülcenaheyn
Standart
zülcenaheyn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-28-2014, 03:09   #10
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
2015 Genel Seçiminde AK Parti % 50, % 51 ya da % 52 oranında oy alırsa SONAR'ı kapatacak mısınız Hakan bey? Eğer genel seçimde böyle bir sonuç ortaya çıkarsa, AK Parti'nin % 40'ın altına düştüğünü açıkladığınız için SONAR'ı kapatmanız gerekir ve 2015 Genel Seçiminde AK Parti'nin % 50, % 51 ya da % 52 oranında oy alması durumda SONAR'ı kapatmalısınız.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta