![]() |
#1 |
![]() [size=10pt]Sonuna kadar partimizin yanındayız,destek veriyoruz Anayasa mahkemesi Cumhurbaşkanlığı seçimini iptal edincede diğer olaylar oluncada biz aynısını dedik, yine diyoruz... Bu olaylar bizim partimize bağlılığımızı arttırdı... Beraber yürüdük biz bu yollarda, yine beraber yürüyeceğiz... Şimdi daha bir sıkı bağlandık partimize... Rabbimin adaleti elbet tecelli edecektir... Sesimizi çıkarmayacağız, bazıları gibi mitingler düzenlemeyeceğiz, sabredeceğiz, bekleyeceğiz... Elbett bir gün sandık konulacaktır önümüze... Elbette sonuçta hayırlısı olacak... Elinizden geleni ardınıza koymayın, Allah biliyor... İstediğiniz kadar rencide edebilir istediğiniz hakareti söyleyebilirsiniz... Cevap vermeyeceğiz, sabırla sandık gününü, referandum gününü bekleyeceğizz...[/size] alıntıdır.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() imzamı koyuyorum bu sözlerin altına...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bir akp genci olarak üzerime düşen her görevi yapmaya hazırım..........
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() akp değil AK PARTİ şunu bi öğretemedik gitti...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Her zaman Her yerde gönlümüz seninle :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() arkadaşım bizim amacımız bir değil mi sen ona baksana
ha akp demişiz ha ak partii ne var yaniii :-* |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() olmaz teşbihte hata yapmayalım son zamanlarda baya bi kızıyorum bu kartel medyası söylemlere...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() TAYYİP ERDOĞAN sana canım FEDAA öl de ölelimmm...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() aynenn...
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() başbakanıma:beraber yürüdük biz bu yollarda,beraber ıslandık yağan yağmurda,açılan tüm kapatma davalarında daha bir bileniyoruz tayyip erdoğanım,,az gittik uz gittik,dere tepe düz gittik ürkeği erkeği ahada belli ettik,sen varolasın tayyip erdoğanım,,kimse leke süremez tertemizdir o ten,gelir geçer bugünler tasalanma sen,namertleri bekliyor müthiş bir son,adınla yaşa tayyip erdoğanım,,asımın neslidir bu dönmez geri,durmak yok dedin sen hep bir adım ileri,üçyüz onikileri,yüz altmış üçleri,tarihe gömdük tayyip erdoğanım,,ülke kazanımlarına komünist eli sürdürtmeyiz,,kırarız da o eli vatanı böldürtmeyiz,ayyıldızlı bayrağı yere indirtmeyiz,endişelenme tayyip erdoğanım,,istiklal şairine dil uzatanları,apo itiyle elele fink atanları,vatanı gerçek manada satanları,ezeceğiz elbet tayyip erdoğanım,,sana isnat edilen tüm suçları,bu suçları(!)istismar eden tüm p.ştları,bülbülü çekemeyen o baykuşları,öttüreceğiz tayyip erdoğanım,,hele bir bak şanlı tarihine,nasılda uyuyorsun yiğidin tarifine,ne mutlu bu milletin o pak talihine,,iyiki varsın tayyip erdoğanım,sana düşman olanlar olamaz insan,her sokak başında ağzı salyalı yam yam,sabret başbakanım yüce allaha dayan,seni seviyoruz tayyip erdoğanım,,
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|