AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-09-2008, 13:14   #1
Kullanıcı Adı
taya
Standart Sonunda bu da oldu; Serter Atatürk'ün ruhunu çağırmış

28 Şubat döneminde üniversitelerde baş örtülü öğrenciler için kurulan 'ikna odalarının' mimarı olarak bilinen CHP Milletvekili Prof. Dr. Nur Serter'in, Atatürk'ün ruhunu çağırdığı öğrenildi.
Ergenekon iddianamesinde yer alan bilgilere göre, sanıklardan Doç. Dr. Ümit Sayın, MSN'de görüştüğü Z.Y. isimli şahsa "Nur Serter ruh çağırma seanslarına katılıyormuş. Atatürk'ün ruhunu da çağırıyorlarmış." diyor. Z.Y.'nin tepkisi ise şöyle oluyor: "Bu kadar olamaz hocam. Atatürk'ü buna alet ettiler."

Atatürk ve Kemalizm'i 'maske' olarak kullanıp, ülkede kaos ortamı oluşturarak darbeye zemin hazırlamak için provokatif eylemler düzenleyen Ergenekon terör örgütünün iddianamesine giren telefon konuşmaları ile MSN yazışmaları Doç. Dr. Ümit Sayın ile Binbaşı O.T. arasında geçiyor. Sayın, binbaşıya İstanbul Üniversitesi'nden bahsediyor. Eski İÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu'na yoğunlaştıklarını, üniversiteye dönme ihtimalinin yüksek olduğunu söylüyor. Ardından Nur Serter ve Kalfoğlu'nun Kemal Alemdaroğlu'nu sattığını ileri sürerken, "Nur Serter ve bizim enstitüdeki Ersin Abacı Kalfoğlu onu satıyor... Parlak'la (Prof. Dr. Mesut Parlak) görüşüyorlar ve f... gibi bilgi taşıyorlar." diyor. Binbaşı ise "Eeee, gelen ağam giden paşam devri hocam." cevabını veriyor. Sayın, "Ama hiçbir omurgalı bulamıyorum etrafımda. Emin olduğum tek omurgalı benim. Her taraf omurgasız ve yumuşakça kaynıyor." diye devam ediyor. Binbaşının karşılığı bu kez "Yumuşakçaların sayısı oldukça arttı. Zaten malumunuz yumuşakçaların hayata uyum sağlama yeteneği omurgalı insanoğlundan çok daha iyi." şeklinde oluyor. Bunun üzerine Sayın, eski Adli Tıp Kurumu Başkanı Hürriyet yazarı Prof. Dr. Sevil Atasoy'a getiriyor sözü: "Atasoy da pek matah değil ama yine de kadında Yahudi disiplini ve iradesi var. Kötünün iyisi. Tiksindiğim Yahudi milletinden birisi ile sırt sırta mücadele edeceğim hiç aklıma gelmezdi. Ama kadında Yahudiliğin tüm özellikleri var."

Ümit Sayın'ın MSN'de Üsteğmen Z.Y. ile yazışmaları da iddianamede yerini aldı. Sayın, Prof. Dr. Nur Serter'in ruh çağırma seanslarına katıldığını ve Atatürk'ün ruhunu çağırdıklarını söylüyor. Belgedeki ifadeler şöyle:

Ümit Sayın: Bu arada Nur Serter ruh çağırma seanslarına katılıyormuş. Sevgi Dünyası dergisinde makaleler yazmış. Atatürk'ün ruhunu da çağırıyorlarmış ve beyti dosttan haberler alıyormuşlar. ..Beyti dost size kimi hatırlatıyor. Dost tarikatını değil mi?

Z.Y.: "Bu kadar olamaz hocam. Atatürk'ü buna alet ettiler."

Nur Serter, yıllar önce ruh çağırma seanslarıyla tanınan 'Sevgi Birliği' adlı tarikatın dergisinde yazılar yazmıştı. İstanbul Üniversitesi'nde rektör yardımcısı iken başörtülüler için kurdurduğu 'ikna odaları'yla tanınan Nur Serter, 'ispirtizma' (ruh çağırma, ruhlarla temas) seanslarıyla bilinen tarikatın kurucusu Dr. Refet Kayserilioğlu'nun çıkardığı 'Sevgi Dünyası' dergisinin yazarlarından olduğunu doğrulamıştı.

Kaynak: Zaman

09 Ağustos 2008, Cumartesi

 

taya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-09-2008, 13:16   #2
Kullanıcı Adı
çilik
Standart Sonunda bu da oldu; Serter Atatürk'ün ruhunu çağırmış
başlığı gürünce biran sırıttım
ya bunlar iyice saçmaladılar yaa
çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2008, 13:17   #3
Kullanıcı Adı
Mcht_Ln
Standart Sonunda bu da oldu; Serter Atatürk'ün ruhunu çağırmış
Ruh hastası
Mcht_Ln isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2008, 13:18   #4
Kullanıcı Adı
muhafazakargenc
Standart Sonunda bu da oldu; Serter Atatürk'ün ruhunu çağırmış
Allah C.C ISLAH ETSİN !!!
  Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2008, 14:19   #5
Kullanıcı Adı
politikaci
Standart Sonunda bu da oldu; Serter Atatürk'ün ruhunu çağırmış
:D :D :D Eyyy Atatüürk geldiysen işarett verrrrrr :D :D :D
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2008, 15:21   #6
Kullanıcı Adı
Gölge
Standart Sonunda bu da oldu; Serter Atatürk'ün ruhunu çağırmış
ALLAH akıl fikir versin cahillik başka birşey değil ....
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2008, 17:32   #7
Kullanıcı Adı
zeynepsude
Standart Sonunda bu da oldu; Serter Atatürk'ün ruhunu çağırmış
mantiga bak yaaaa cok komikler gercekten hayalle yatıp hayalle kalkıyorlar olacagı bu yani
zeynepsude isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2008, 20:59   #8
Kullanıcı Adı
jules
Standart Sonunda bu da oldu; Serter Atatürk'ün ruhunu çağırmış
Gelmiş mi bari
Atatürk keşke partisini sirke çeviren bu insanları görseydi...
jules isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-10-2008, 21:09   #9
Kullanıcı Adı
kardelen007
Standart Sonunda bu da oldu; Serter Atatürk'ün ruhunu çağırmış
Bu kadın komik ya... :D
kardelen007 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-10-2008, 21:34   #10
Kullanıcı Adı
Esra KAÇ
Standart Sonunda bu da oldu; Serter Atatürk'ün ruhunu çağırmış
Yakında Atatatürk mezardan kalkıp hepsinden bunun hesabını soracak.Atatürk'ü ve Atatürkçülüğü kullanarak bir sürü kötü işler yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar.İyi bakalım çağırsınlar Atatürk'ün ruhunuda alsınlar cevabını...
Bunların yaptığı davranışları 0-6 yaş grubundaki çocuklar bile yapmaz pes diyorum.... :o
Esra KAÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi