![]() |
#1 |
![]() Sosyalistim deyipte asosyal davrananlar.
Böyle aykırı olmak için ne kadar çaba sarf ediyorsunuz ? Bu kadar gözlerinizi kör eden , vicdanınızı nasır tutturan sebep nedir merak ediyoruz doğrusu. Hükümetin her sosyal faaliyetlerinde , hizmetlerinde ortaya çıkarsınız desteklemek yerine her seferinde asosyal bir şekilde karşı çıkarsınız hatta ve hatta hakaretler yağdırmaktan kaçınmazsınız.(sosyalistsiniz güya). Siz nasıl bir zihniyetsiniz ki bir insanın mağdur ve mazlum bir insana yardımını eleştirebilirsiniz veya bu yardımı sömürü olarak görürsünüz. Sosyalistlik böyle midir sizlerin anlayışına göre ? Ne olacak yani yardıma muhtaç insanlara yardım etmeyelimde kaderlerine terk mi edelim ? Bu hangi vicdana ve dine uygundur.Bu nasıl bir ibadet ve inanç tarzıdır .Siz ya yardımlaşmayı ve sosyalizmi yanlış anlamışsınız ya da insanlığınızı kaybetmişsiniz. Ayıptır , günahtır , vicdansızlıktır , zalimliktir sizin yaptığınız. Madem yardım etmiyorsunuz , desteklemiyorsunuz o halde bunları yapanlara mani olmayın. Türlü türlü safsatalarla gündemde kalmak için sırf muhalefetlik adına bireylere ve ailelerine saldırmayın .Afrikada milyonlarca yardıma muhtaç insanlara hizmet edenleri şahsi egolarınız uğruna hakaret etmeyin eleştirmeyin.Hele hele bu eleştirilerin dozunu kaçırıp ailelerine kadar dil uzatmayın.Azıcık vicdanınız varsa , insanlıktan nasibinizi almışsınız. Türkiye Cumhuriyeti'nin gurur kaynağı olan Kızılay'ımızı ve bunun gibi yardım derneklerini muhaleflik yapacağız diye yerden yere vurmayın.Tam aksine eğer sosyalistseniz destekleyin insanlık adına sizde yardımlara katılın.rant İnsanlara yapılan yardımları oy için , rant sağlamak için yapıldığını düşünmekten vazgeçin.İnsanları böyle yalanlarla kandırmaktan ve kendinizi de aciz duruma düşürmekten vazgeçin. Hadi durmayın. Sosyalistsiniz siz. Sosyalist enternasyonal üyelerisiniz siz. Körelmiş vicdanlarınızı , biraz olsun düzeltmek için çabalayın. Gazetelerde köşe yazarlığı yapmak evet mesleğinizdir saygı duyuyoruz , fakat her mesleğin kendi içinde bir ahlakı vardır bilirsiniz. Haddini bilerek yazılar yazmak çok önemlidir.Her köşe yazısı yazdığınızda para kazanırsınız evet bunda şüphemiz yok. Fakat her yazınızda para kazandığınız kadar da nefret de kazanabilirsiniz. Şimdi burdan sesleniyorum sayın Sosyalist bey(!)efendi Çölaşana . (Sözcü gazetesi yazarı-AK Parti düşmanı). Değişmenin zamanı gelmedi mi ? Vicdanını aklamanın zamanı gelmedi mi ? İnsan olmanın zamanı gelmedi mi ? Ne bekliyorsun hâla , bak ramazan ayındayız milyonlarca insanın bedduasını almak seni huzursuz etmiyor mu ? Yazdığın yazılara dikkat etmenin zamanı gelmedi mi ? EYYYYYYYY EMİN ÇÖLAŞAN ? Bak sırf senin bugünkü(13.08.11) köşe yazın yüzünden , bende böyle bir köşe yazısı yazdım. Biz milyonlar olarak senin gibi bir pireyi kaale alıyoruz peki sen nasıl oluyorda milyonların desteklediği Parti'yi ve mensublarına hakaretler yağdırabiliyorsun ? Bunun hesabını sana sorarlar Çölaşan sorarlar...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|