04-11-2008, 16:36 | #1 |
souness geliyor-muşşşşşşş:)
Teknik direktör sorununu bir an önce çözmek isteyen Galatasaray'da Greame Souness, Adnan Polat'a "Çağırdığınız anda İstanbul'dayım. Bir kez daha Galatasaray'da çalışmak bana gurur verir" mesajını gönderdi.
11.4.2008 Teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray'da, Greame Souness ismi gittikçe ağırlık kazanmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde çevresine, "Dünyaca ünlü bir isimle anlaştım ancak kim olduğunu babamın oğluna bile söylemem" diyen Adnan Polat'ın, İskoç hocayla görüşmeye devam etmesi, "Polat, adını sır gibi sakladığı hocayla arasındaki pürüzleri çözemedi" şeklinde yorumlandı. Sarı-Kırmızılı kulübün başkanının 'B planı' olarak uzun süredir yedekte tuttuğu Souness'a, "Önümüzdeki sezon takımın başında seni düşünüyorum. Ancak yönetim kurulundaki arkadaşlarımla da konuşmam lazım. Sen her şeye rağmen hazır ol" dediği öğrenildi. Souness ise "Ben hazırım. 'Gel' dediğiniz anda İstanbul'dayım. Bir kez daha Galatasaray'da çalışmak bana gurur verir" cevabını verdi. haber fanatikten,,yalan olabilir...belirteyim dedim... ama doğruysa bi bayrak daha diker souness...iyidir
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-11-2008, 16:38 | #2 |
bide hayrı dokuncak biri gelsinde kim gelirse gelsin
|
|
04-11-2008, 16:43 | #3 |
bu adamı istemem ama mazisi var işte...duygusal davranıyo insan...gerçi feldkampın da mazisi vardı ama bu nispeten daha iyidir
|
|
04-11-2008, 16:54 | #4 |
feldkamp tan iyi olacağı kesin :D
|
|
04-11-2008, 16:59 | #5 |
ben bile daha iyiyim feldkamptan
|
|