![]() |
#1 |
![]() Bu Gazetenin Derdi Ne
![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() 2-3 gündür takib ediyorum şu gazetenin tavrını.. Yahu manşeylerine bile bakmak yeterli oluyor 'bu gazete mi Allah aşkına!' diye iç geçirmeme.. Yahu bu kadar basit bir şey olamaz, ben AK Parti karşıtı olsam böylekarşıt yazıların basitliğinden ötürü 'demek ki bunlarda var bir ''zorluk'' ' der o partiye alakamı artırırdım...
Ne kadar basit bir yayın, ne kadar kolay bir gazete(cilik) anlayışıdır bu anlamadım.. Bir de demezler mi "Sen kimin Sözcü'süsün diye!" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() "Tayyip" adlı meçhul kişi bu gazetenin askerlik arkadaşı herhalde... Tayyip Erdoğan bile diyemeyecek kadar çirkefler. Kudursunlar hasetlerinden !
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İsraili açıktan destekleyememenin verdiği eziklikle gizli israilçilik yapıyorlar.
Başbakanın davostaki tavrı son derece doğru bir tavırdı... başbakanı bu tavrı için canı gönülden kutluyorum. Bu tür konularda her zaman bu tavrını bekliyorum. Gizli israilcileri de lanetliyorum..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() basit, sallayıp duran, kendisini özgür ilan eden, millete e-mail atıp duran kıytırık internet sitelerinin kullandığı ağızı kullanıyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() isral gazetesimi bu çıkartamadım:D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ne o AKP'ciler Emin ÇÖLAŞAN usta yine sizi kudurtmuş. Gerçekleri açık seçik bir şekilde yazmış büyük usta. Yazılarında daima haklı olan Emin Abi yine sizleri kudurtmuş. Haklı olarak adam soruyor. Neden bunca zamandır PKK'ya gösterilmeyen bu tepki dawosta PEREZ'e karşı gösteriliyor? Haklı olarak her sağduyulu insanın aklına ''acaba kurmaca mizansen mi? diye gelir. Ama tabi Vakit denilen zırvalıklar pespayelikler manzumesi kağıt yığınının yazdığı ve zamanında bir grup hukuk insanını hedef gösteren ve akabinde toplantı esnasında katledilen hukuk insanlarını görmüyorsunuz çünkü körsününüz. O pespayelikler manzumesi hala daha bünyesinde Hüseyin Üzmez gibi herifleri barındırabiliyor. Sonra kalkmışsınız sırf size muhalefet diye bir yazara demediğinizi bırakmıyorsunuz. Bu kadar komikleşmeyin isterseniz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ulusalcı beyefendi, Emin çölaşanın ne olduğunu çok iyi biliyoruz, kopyala yapıştır haberciliğin önderlerinden kendileri, siz şuanda saldırgan ifadelerinizle kendiniz çırpınıyosunuz...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |