AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 10-11-2007, 20:59   #1
Kullanıcı Adı
loneliness
Standart Sözde Ermeni Soykırımı konusunda Türkiye ne yapmalı...
Arkadaşlar Dünya bir çok ülke Sözde Ermeni soykırımını tanıdı.. Ve şimdi de Dünyada süper güç kabul edilen ABD bu tasarı konusunda adım attı..ABD nin bu yaptığı dünyada bir çok ülkeyi şüphesiz ki cesaretlendirecektir..

Artık Türkiye Ne yapmalı...

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-11-2007, 21:07   #2
Kullanıcı Adı
Feyza
elbetteki gereken şekilde bu konuda tavrını ortaya koymalı.
Bizi çok ta bağlayan bi karar değil aslında ama psikolojik etkileri olan bi karar hele ki amerikaya karşı olan tepkiler bu kadar büyümüşken.
Tezkere bi an önce alınmalı ve İncirlik konusundada gerekli hassasiyetler gösterilmeli. Bu konuda gerekenin yapılacağına inanıyorum.
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2007, 21:21   #3
Kullanıcı Adı
mesudum47
sokaktaki çoğu kişiye sorsan sadece fransa ve son olarak abd yi bilir...
açıkçası ben de bu kadar ülkenin kabul ettiğini yeni öğrendim... peki bunlar bunu kabul ederken biz neredeydik...
bizleri tanımayan yerimizi bilmeyen bir ülke ermenileri kabul ediyor peki biz neden birşey yapamıyoruz...
Lobileri güçlenirken biz neden sadece siyasilerle derdimizi dile getiriyoruz...
Türk'ün Türk'ten başka dostu yok diyerek yalnızlığımıza yenisini eklemek yerine neden daha yapıcı birşeyler yapmıyoruz....
dışarı için Türk'ün Türk'ten başka dostu yok diyelim içerden de Ak partili akparti için desin Chp li Chp için desin böylece iyice bölünelim o zaman ....
vakit birleşme zamanı 9 köy değil 19 köy de derdimizi anlamazsa elbet 20. si anlar...

bir hint atasözü der ki '' bir nehrin başında sabırla beklersen pisliğin akıp gittiğini görürsün''

burada her Türkiye cumhuriyeti vatandaşına düşen görev sabırlı olup üzerine düştüğü kadar bu devlet bu millet bu topraklar için mücadele etmektir... tabi dink ve malatyadaki gibi eline silahı alan ortalığı kana bulayarak değil...

mesudum47 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2007, 23:42   #4
Kullanıcı Adı
romakudüs
bence incirlik üssü ve iran koz olarak kullanılmalı ne biliyim stratejik ortaklık enerji de ortaklığın geiştirilmesi gibi.Aslında zamanında yapacaklardı 1900 lü yıllarda bunları toptan kesecektik bidaha ortadasoykırımdan bahseden kalmazdı
romakudüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-12-2007, 00:48   #5
Kullanıcı Adı
loneliness
Alıntı:
romakudüs Nickli Üyeden Alıntı
bence incirlik üssü ve iran koz olarak kullanılmalı ne biliyim stratejik ortaklık enerji de ortaklığın geiştirilmesi gibi.Aslında zamanında yapacaklardı 1900 lü yıllarda bunları toptan kesecektik bidaha ortadasoykırımdan bahseden kalmazdı

İncirlik konusunda aşağıdaki açıklama bana çok manidar geldi...

İncirlik'in hiçbir değeri yok'
BBC Ortadoğu muhabiri Hüsnü Mahalli son gelişmeleri HABERTÜRK TV'de Ana Haber'e değerlendirdi

İncirlik'in bence Amerikan- Ortadoğu planlamasında hiçbir değeri yok. İncirlik çünkü 1950'lerde 1960'larda bir anlamı vardı. SSCB'nin olduğu dönemde ciddi bir misyon yüklemişlerdir. Benim açımdan bakılırsa hiçbir değeri yok. ABD'liler her yerde var. Gürcistan, Ukrayna, Ermenistan, Kıbrıs'ta, Afganistan'da birçok yerde var. Bölgelerde oldukça egemen. İncirlik konusunda ABD'lilerin Türkiye ile pazarlık yapacaklarını düşünmüyorum. "Kapatırlarsa kapatılsın" diyeceklerdir.

ABD'liler Irak'tan çekilirken Türkiye'yi kullanmak zorunda değil.Kuveyt'ten de çekilebilir, Körfez'den de çekilebilir. Örneğin Irak işgal edilirken ABD Merkez komutanlığı Katar'daydı. Bu anlamda İncirlik'in çok önemli bir kart olduğunu kişisel olarak düşünmüyorum. ABD'lilerin bölgesel planlamasında İncirlik'ten çok çok önemli bir yapılanması var. ABD'lier Irak'tan asla çekilmeyecek.Hiçbir şekilde çekilmeyecek. ABD'lier Irak'a spor olsun diye girmediler. Irak'ta en az 4 büyük üssü tutacaklar. Ve buradan bölgesel politikalarını sürdüreceklerdir.

ABD'liler artık Türkiye'ye güvenmiyorlar. Türkiye'yi dost olarak görmüyorlar. 1 Mart tezkeresi sonrasında ABD'nin Türkiye'ye bakış açısında ciddi değişiklikler var."

Bana göre bu açıklama Amerikan ın artık bize bakışını anlatan bir açıklama... Evet ne yazıkki bu tasarıyı ABD kabul ederse dünyanın büyük çoğunluğu bunu kabul edecek...
Alt 10-12-2007, 00:56   #6
Kullanıcı Adı
kayısıkentli44
ne mi yapmalıyız...artık susmaktan karşılık vermeden oturmamalıyız..bizde onların yaptıkları gibi yasa geçirelim..kızılderilileri soykırıma yaptınız diye...faslıları cezayirlileri öldürdünüz die........bizlerde anıt dikelim.......bizde artık irademizi ortaya koyalım...hava alanlarını kapatalım........anlasınlar artık ciddi oldugumuzu...sözle degil icraat yapalım......
kayısıkentli44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-13-2007, 17:31   #7
Kullanıcı Adı
Onlybullet34
Tüm ülkelerde Güçlü Lobiler oluşturulmalı .Avrupadaki Türk siyasetçi sayısı artırılmalı.Türkiye - Ermenistan Sınırı Kapatılmalı !!! Fransa , Almanya ,Amerika ve Türkün olduğu heryerde Yürüyüşler,Mitingler düzenlenmeli...Tüm ülkelerde 1915 Olayları aydınlatılmalı..Bizi Öcü gibi görenlere güzel ders verilmeli.Bütün Alanlarda Türk'ün Gücünü Göstermeliyiz ...Ermenilerin Kars,Erzurum ve doğudaki bazı illerimizde yaptığı öldürmeleri Tüm Dünyaya yaymalıyız anlatmalıyız .Türk Tarih Kurumu Avrupada Büyük Konfrenslar yapmalı.
Onlybullet34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-13-2007, 18:44   #8
Kullanıcı Adı
kara_Davut
EVET ARKADAŞLARIMIZIN DEDİKLERİNİ HEPSİ DE OLABİLİR . YAPILABİLİR.

AMERIKA BAŞKANI NE KADARDA TASARIYI KABL ETMEYİN DEDİYSEDE ALTINDA MUHAKKAK Kİ ABD VARDIR BUNLARIN ALTINDA.
AMA AMERICAN TÜRKİYEYE DOKUNMASIN DOKUNURLARSA TÜRKİYE NE KÜRTÜ NE TÜRKÜ NE ALEVİSİ NE SUNNİSİ NE LAZI NE SOSOYETESİ NE FAKİRİ AYRI OLUR TÜRKİYE BİR YUMRUK OLUR AMERICA GÖRÜRSÜN O ZMAN NEYMİŞ TÜRKİYE ..
ÇANAKKALE BUNA ÖRNEK DEGİLMİDİR.. BU ÜLKE BU İMANLA YIKILMAZ AMERICA AKLINI BAŞINA AL BULAŞMA TÜRKİYEYE
kara_Davut isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-13-2007, 23:44   #9
Kullanıcı Adı
maviinsan
Gerçekten kessek içim yanmaz.Ama kesmediğimiz halde kestiniz demeleri çok ağrıma gidiyor.

Bari gerçekten kesseydik.Ortada soykırımı iddia edecek Ermeni kalmazdı .HEm Stalin ne demiş?-insan yoksa sorun da yoktur demiş
(Şaka tabi)
maviinsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-15-2007, 00:37   #10
Kullanıcı Adı
kara_Davut
ŞAKASIDA GÜZEL GERÇEKTEN KES SEK KABUL EDECEZ BİZ YAPTIK DİYE .AMA YAPMADIGIMIZ ŞEYE YAPTI DİYORLAR YA ...

ALLAH BELALARINI VERSİN ONLARIN NE DEYİM... HER ŞEY ORTADA KANITLARIMIZ BİLE VARKEN HALA İNAT EDİYORLAR ONLARA İNANIYORLAR .

BEN BUNLARA SADECE S.L K DİYEBİLİRİM.

YA GÖZLERİ KÖR YADA KULAKLARI SAGIR... O KADAR GERÇEGİ NASIL GÖREMİYORLAR ANLAMIYORUM..

GERÇEKTEN KESSEYDİKTE NE İNSAN KALSAYDI BUNLARI İNKAR EDECEKStalin GÜZEL DEMİŞ AMA
kara_Davut isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)