![]() |
#1 |
![]() Ergenekon avukatlığını yapan CHP den sonra Balyozcuları savunan MHP ve MHP genel başkanı Devlşet Bahçeliyi protesto etmekle kalmıyor esefle kınıyprum.Aslında sayın bahçeli sen ona bile layık değilsin.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Şehit cenazelerini istismar eden MHP, 12 Eylül 2010 Referandumunda Hayır oyu verilmesi yönünde kampanya düzenleyerek; ülkücü harekete, ülkücülere ve ülkücülerin başbuğu Alparslan Türkeş'e de ihanet etmiştir. Yazıklar olsun geçmişine ihanet eden istismarcı MHP'ye!
Konu Cihannur tarafından (07-24-2010 Saat 21:05 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Onlar ya bu işi sömürmek için yapıyorlar veya bizzat kendileride işin içinde olduklarından dolayı yarın bir güb başlarının yancağından korkuyorlar.
Aklı başında olan herkes bilir TSK nın yıpratılmadığı,tsk içindeki itlerin ayıklandığını,bilmeyen zaten sığırdır. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() maalesef bahçeli yüzündn çizgisinden cıktı parti.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Niyetim kimseyi kötülemek değil kimse yuanlış anlamasın o olmadığı zamanda herhalde o zaman yaşasaydım ben yine desteklemezdim.Çünkü 60 darbesin de rahmetli Türkeş vardı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Milliyetci parti mi olur.. Konun başlığı sözde. Peki özde olsa ne değişecek parti merkezyetci çizgiye mi oturacak. Toplumun tüm kesimlerini kucaklayabilecek mi sormak isterim..
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|