AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.



Cevapla
Seçenekler
 
Alt 03-24-2010, 11:18   #1
Kullanıcı Adı
romakudüs
Standart SP ile koalisyon olur AKP'yle asla (sevsinler senin koalisyonunu)
AK Parti'nin 3-5 puan gerisinde olduklarını ve seçime kadar bu farkı kapatıp sandıktan birinci parti olarak çıkacaklarına dair çok iddialı konuşan Deniz Baykal koalisyon içinse Saadet Partisi'ne kötünün iyisi muamelesi yaptı...


Şu an itibarıyla CHP'nin AK Parti'nin 3-5 puan gerisinde olduğunu seçime kadar bu farkı kapatacaklarını ve seçimden de birinci parti olarak çıkacaklarını söyledi.

AK Parti'nin oyunun yüzde 30 civarında olduğunu seçime kadar oy oranının düşeceğini kaydeden CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, " AKP ile koalisyon yapmaktansa SP ile koalisyon yapmayı tercih ederim" dedi.

HaberTürk televizyonunda Fatih Altaylı'nın konuğu olan Deniz Baykal çarpıcı açıklamalarda bulundu. Saadet Partisi Lideri Numan Kurtulmuş'a övgüler yağdırdan Baykal, Altaylı'nın "AK Parti ile koalisyon yapar mısınız?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Koalisyon modeli üzerinden bir değerlendirme yapmamız yanlış. Biz tek başımıza gelmek istiyoruz, onun için çalışıyoruz. AKP ile koalisyon yapmaktansa SP ile koalisyon yapmayı tercih ederim. AKP büyük bir manevi iflas yaşamıştır. Toplum AKP'nin manevi değerlerine güvenerek oy verdi. Bu ahlaki değerlerle yola çıkanların bugün o ahlaki güzelliği, o tevazuyu, dürüst insani anlayışı temsil etmeye devam ettiklerini söylemeye imkan var mı?"

www.haber7.com

 

romakudüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-24-2010, 11:19   #2
Kullanıcı Adı
romakudüs
Standart
Baykal erken bunamadan mütevellit şizofreni hastalığına tutulmuş. Kendini koalisyon ortağı olarak görmeye başlamış.
DİKKAT!
( Şizofreni olduğu halde kendini iktidarda hayal edemiyor, hastalığı bile buna müsade etmiyor) :D
romakudüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2010, 13:23   #3
Kullanıcı Adı
redyellow
Standart
Bir saadetci olarak: başörtüsü düşmanlarıyla işimiz olmaz.

Önce tövbe edersen, ben başörtüsü düşmanlığı yaptım, çok büyük eşeklik ettim, anayasa mahkemesinin kapısında yattım çok büyük terbiyesizlik ettim dersen bak o zaman düşünürüz!
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi