07-07-2010, 12:33 | #1 |
SP Lideri Kurtulmuş, Erbakan'ı Eleştirdi.
SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Teke Tek programında Fatih Altaylı'nın misafiriydi. Susurluk'la ilgili tarihi bir özeleştiride bulunan Kurtulmuş, 'Keşke o zaman RP Susurluk'un üzerine gidebilseydi.' dedi.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-07-2010, 12:43 | #2 |
eyvah eyvah
|
|
07-07-2010, 12:44 | #3 |
Demekki Numan beyde FASAFİSO işlerle uğraşıyor...
Evet eğer susurluğun üzerine gitme cesaretini gösterebilselerdi Çoooook farklı olurdu ama hayırlısı böyleymiş.... Halkımızın daha iyi akıllarını başlarına almaları için bazı cefaların çekilmesi gerekmiş demekki... |
|
07-07-2010, 13:21 | #4 |
O eleştiri değil, bi görüş bildirmektir..
Her görüşte herkesle aynı düşünülcek değil ya? Saadet'i bölme ve Kurtulmuş'un önüne geçme çabaları bunlar.. Saadet'i oturttuğu, oturtacağı 'kaliteli siyaset' aracından indirme çabaları bunlar. AK Parti gibi bir partinin daha, sağlamcana gelişinden korkanların çabaları. Ben SP'yi sevmem asla, ama Numan Kurtulmuş'un siyaseti hoşuma gidiyor.. 2011 seçimlerinden sonraki SP'den ümidim var.. Daha oturaklı siyaset, daha ılımlı ve gerçekçi muhalifliğiyle "aynı davanın" 3 partisi olarak BBP'yle birlikte daha kuvvetli bir parti olacaklarının kanısındayım.. |
|
07-07-2010, 14:27 | #5 |
Aman Aman kavgada söylenmez...
Hadi bakalım ben söyleyince kızan arkadaşlarım vardı bakalım sayın kurtulmuş söyleyince onda kızacaklarmı? |
|
07-07-2010, 19:07 | #6 |
"Keşke o zaman Refah Partisi Susurluk'un üzerine gidebilseydi. Ben o zaman genel başkan olsaydım ışık söndürme eylemlerine bizzat katılırdım." Numan Kurtulmuş yanlış konuşmuş. Işık söndürme eylemleri milletin iktidarı olan Refahyol iktidarına karşı yapıldı. İş, Susurluk'tan çıkıp laikçi ve batıcı azgın azınlıklar tarafından Müslüman Türk Milleti'ni yok etme operasyonuna dönüştürüldü. Refahyol iktidarı askerî cunta tarafından iktidardan düşürtüldü. Başörtülü kız kardeşlerimizin üniversitelerde başörtüleriyle okumaları hukuk dışı bir şekilde yasaklandı. 8 yıllık kesintisiz öğretim getirilerek İmam Hatip Okullarının orta kısımları kapatıldı. Kur'an Kurslarına 12 yaş sınırı getirildi. 1995 Genel Seçiminde halkımızdan en çok oyu almış olan Refah Partisi haksız ve hukuksuz bir kararla kapatıldı. 3 Kasım 2002 tarihine kadar Anasol D, Anasol M gibi ara rejim hükümetleri halkımıza zulmetti.
Türk Milleti, ışık söndürme eylemleriyle başlayan ve 3 Kasım 2002 Genel Seçiminde AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesiyle sona eren bir zulüm dönemi yaşadı. Türk Milleti'ne çok zulmettiler laikçiler ve batıcılar. Zalim laikçileri ve batıcıları, Âlemlerin Rabbi olan Allah'a havale ediyorum. Rabbime şükürler olsun ki küffar bir kez daha kaybetti. Küffar hep kaybedecektir. Küffar sonsuza kadar kaybedecektir inşaallah. Konu Cihannur tarafından (07-07-2010 Saat 19:10 ) değiştirilmiştir.. |
|
07-07-2010, 19:16 | #7 |
çok da üzerinde durulması gereken bir eleştiri göremedim ben. normal bir söylemde bulunmuş.
bu arada programı biraz izledim. altaylı melek gibiydi ne hikmetse saadetin oyunu yükseltmesi bazılarının işine gelecek ya, ak partiyi deviremediler saadeti yükseltmeye çabalıyorlar. |
|
07-07-2010, 19:17 | #8 | |
Alıntı:
AYNEN İMZA ATIYORUM: redyellow |
||
07-07-2010, 20:52 | #9 |
Saadet Partisi o günkü konjektrürel şartlarda gidebildiği kadar Susurluğun üzerine gitmeye çalışmıştır .
Numan kurtulmuş tuzu kuru siyaset yapmaktadır . Recep Tayyip Erdoğanı ve partiden ayrılanları partiyi satmakla itham edenler içerdeki nankör ve hainleri görmezlikten gelmesi büyük bir aymazlıktır . Sormak lazım Numan Kurtulmuşa sen ne kadar giderdin üzerlerine yada ne kadar gidebilirdin diye . |
|
07-07-2010, 21:04 | #10 |
[QUOTE=EZEL;766224]Saadet Partisi o günkü konjektrürel şartlarda gidebildiği kadar Susurluğun üzerine gitmeye çalışmıştır .
Numan kurtulmuş tuzu kuru siyaset yapmaktadır . Recep Tayyip Erdoğanı ve partiden ayrılanları partiyi satmakla itham edenler içerdeki nankör ve hainleri görmezlikten gelmesi büyük bir aymazlıktır . Sormak lazım Numan Kurtulmuşa sen ne kadar giderdin üzerlerine yada ne kadar gidebilirdin diye . |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|