07-16-2010, 16:04 | #1 |
SP'de Kurtulmuş dönemi resmen başladı
Saadet Partisi'nde son kongrede yeniden genel başkan seçilen Numan Kurtulmuş mazbatasını aldı ve yeni dönem resmen başlamış oldu. Geçtiğimiz hafta sonu büyük bir coşku ile yapılan Saadet Partisi Büyük Olağanüstü Kongresi sonrası yeniden genel başkanlığa seçilen Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'a mazbatası kongrenin divan heyeti ile bir kısım GİK Üyesi tarafından verildi. Saadet Partisi Genel Merkezi'nde gerçekleşen törende Kongre Divan Başkanlığı yapan Teoman Rıza Güneri, mazbatayı Kurtulmuş'a vererek 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu. Milli Gazete
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-16-2010, 20:02 | #2 |
Bu dönemin pek sağlıklı olacağını sanmıyorum...Saadet partisinin içindeki fanatikler şimdiden tehdit ve şantaja başladılar...
|
|
07-16-2010, 20:07 | #3 |
bu hamur çok su götürür.
|
|
07-16-2010, 22:57 | #4 |
o zaman erbakan dönemide resmen bitti..
|
|
07-16-2010, 23:11 | #5 |
Milletin adamı =Bu dönemin pek sağlıklı olacağını sanmıyorum...Saadet partisinin içindeki fanatikler şimdiden tehdit ve şantaja başladılar..
Adem etyemez=bu hamur çok su götürür. Galevera=o zaman erbakan dönemide resmen bitti.. HANGİSİ DOĞRU |
|
07-16-2010, 23:12 | #6 |
Saltanatlık anlayışı tükenirse SP yoluna devam edebilir.
|
|
07-16-2010, 23:16 | #7 | |
Alıntı:
bir konu hakkinda bile herkes farkli düsünebiliyor farkli yorumlayabiliyor ama sizler ise size ezberletilenlerin disina cikamiyorsunuz! |
||
07-16-2010, 23:54 | #8 | |
Alıntı:
BRAVO!SİZE ŞİMDİ akparti aleyhinde konuşmaya başlasam,bana katılan olurmu? |
||
07-16-2010, 23:56 | #9 | |
Alıntı:
Galevera'nın sözü doğru: Saadet Partisi'nin, Necmettin Erbakan'ın; arkadaşlarının, oğlunun, kızının ve damadının yer aldığı Yeşil Listeyi reddetmesi ve Numan Kurtulmuş'un Beyaz Listesini kabul etmesiyle birlikte Saadet Partisi'nde Erbakan dönemi bitmiştir. Milletin Adamı'nın sözü doğru: 11 Temmuz 2010 tarihinde yapılmış olan Saadet Partisi Kongresi'nin iptal edilmesi için bazı Saadet Partililer iptal başvurusunda bulundular. Saadet Partisi'nin yeni bir kongresinin yapılması ve o kongrede Necmettin Erbakan taraftarlarıyla Numan Kurtulmuş taraftarlarının birbirleriyle çekişmeleri muhtemeldir. Adem Etyemez'in sözü doğru: Saadet Partisi'nin 11 Temmuz 2010 tarihli kongresinin iptal edilmesiyle veya Saadet Partisi'nin delegelerinin imzalarıyla olağanüstü kongreye gidilir ve o olağanüstü kongrede Necmettin Erbakan tekrar ipleri eline alıp istediği bir kişiyi genel başkan seçtirir ve istediği listeyi kabul ettirebilirse, Saadet Partisi'nde 11 Temmuz 2010 tarihi itibariyle bitmiş olan Erbakan dönemi o zaman yeniden başlar. |
||
07-16-2010, 23:57 | #10 | |
Alıntı:
ama sizin gibiler konusturmuyor bile mesela ben mgf ye üye oldum daha bir mesaj bile atmadan ismim sadece galevera diye banladiler demek ki ismimiz bile bu kadar korkutuyorsa, yorumlarimiz uykularini kacirir |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|