![]() |
#1 |
![]() Dostlar! Hoş geldiniz!09.02.2009
![]() Videoyu sitenize ekleyinSaadet Partisi'ne teveccüh ve katılımlar devam ediyor. 8 Şubat 2009 Pazar Günü Ankara'da partimize iltihaklar oldu. 26 Ekim 2008 tarihli 3. Büyük Kongremiz'den bugüne kadar partimize katılan Milli Görüş'ün yeni mensuplarına, geçmişi ülkemize, milletimize hizmetle dolu yeni gönül erlerimize hoş geldiniz diyor, bu kutlu yolda kolaylık, sabır ve başarılar diliyoruz. İşte Ankara'da Saadet rozeti takan gönüller; ADI SOYADIÜNVANIGELDİĞİ PARTİHÜSEYİN KANDEMİRBALA BELEDİYE MECLİS ÜYESİAKPARAP VALIDEREAKP BALA KURUCU ÜYESİAKPNİYAZİ ARASAKP BALA BELDE KURUCUSUAKPYILMAZ KAYANAKP YÖNETİM KURULU ÜYESİAKPMETİN YURTAKP AVŞAR BELDE KURUCUSUAKPÖMER FARUK GERGERADANA KURUCU İL BAŞKANIAKPKEMAL ALBAYRAKESKİ MİLLETVEKİLİAKPREMZİ ÇETİNESKİ MİLLETVEKİLİAKPEYÜP SANAYESKİ MİLLETVEKİLİAKPÜMMET KANDOĞANESKİ MİLLETVEKİLİDYPHANEFİ MAHÇİÇEKESKİ MİLLETVEKİLİAKPNURETTİN AKTAŞESKİ MİLLETVEKİLİAKPEMİN AYDINSİİRT BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZAKPAHMET EŞREF FAKIBABAŞANLIURFA BELEDİYE BAŞKANIAKP
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Şu başlığı Saadet Parti sitelerinde yazabilirmisiniz? İşte Ak parti farkı. Partinizin propagandasını rahatça AK platformlarda yapabiliyorsunuz. Bu Bile Ak Parti saflarına katılmanız için yeterli. Değil mi Saadetlu kardeşim ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
2. si bölümün adı diğer partiler ben buraya başka bir partinin haberini açtım ne var şimdi buna izin verdiniz diye akp saflarınamı geçeyim |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Yapsınlar bakalım hocam.. Yüzde 2mi almışlardı yoksa 6mıydı neydi ufak bir rakamdı anımsayamıyorum şimdi.. Bakalım işe yarayacak mı? Merak ediyorum bir gün onlarda iki basamaklı oylar görebilecekler mi ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ya arkadaşlar saadet partisi bizim eski partimiz tamam ama saadete oy verip chp yi yönetime getirmeyin attığınız oylar özellikle ak partisi dışında attığınız oylar cehapye gidiyor bunun vebalini kaldıra bilirmisiniz eğer diyorsanızki kaldırız allaha andolsun benim vebalim var kaldıramazsınız iki elim yakanızdadır eğer engel olmaya devam ederseniz ak parti varken başka taraflara meyil etmek mutedeyyin insanlara yakışmaz eğer bu günlerde birlik ve beraberloiğimizi sağlayamıyorsak o zaman gerçekten bize yazıklar olsun onun için durmak yok yola devam
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() evet emin ol göreceğiz 29 mart akşamı bir daha görüşelim ÜZÜLMEYİN GEVŞEMEYİN ZİRA ZAFER İNANANLARIN OLACAK (ALİ İMRAN)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() EBU UBEYDE ADLI KARDEŞİM BİR KERE KONUŞMA USLUBUN HİÇ HOŞ DEĞİL ZAFER ELBETTE İNANANLARIN OLACAK AMA BİR OLDUKLARI ZAMAN FIRKA FIRKA OLDUKLARINDA OYUNA GELMİŞ OLURLAR SENİN USLUBUNLA CEVAP VERMEK İSTEMEM EĞER ALLAH GÖSTERMESİN CEHA PEE KAZANIRSA KINA YAKARSIN
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() Siz Hz.İbrahim ateşe atıldığında ona ağzında su taşıyan güvercinin hikayesini bilirmisiniz? Saf belirleme meselesi... ![]() Selam ve Dua ile.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Seçimlere yakın bir çok saadetli "seçimlerden sonra görüşelim" deyip duruyor. Seçimerden sonra 2 ay çıtları çıkmıyor, ancaa toparlanabiliyorlar. Arkadaşlar herkes safını belirler ve herkes kendi çizgisinde yürür. Buna en başta saygı duymak gerekir. Siz kendi çizginiz üzerinde yürümeye devam edebilirsiniz; fakat, sadece kendi çizginizin hakikate gittiğini ileri süremezsiniz..
Dünya'yı Aydınlatıyoruz... Kadim Sevgiler.. Konu yolcu44 tarafından (02-11-2009 Saat 11:45 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|