AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 08-17-2008, 20:42   #1
Kullanıcı Adı
Eşref
Standart star Haber Öyle Bir Haber Yaptı ki Pes Diyorum!
"3'te Biri Bile Değil"

Sendikaları bile şaşırtan, her kademeden memnuniyetle karşılanan memur maaş zamları, Star Haber tarafından küçümsendi ve işte bu manşetle haber edildi;

3'te biri bile değil!

Ben pes diyorum. Bu kadar vicdansızlık, bu kadar taraflı yayın, bu kadar nankörlük olmaz. Bunları Allah ıslah etsin.

Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-17-2008, 20:45   #2
Kullanıcı Adı
Beritan
evet nankörlük etmesinler...onlara baya vermişler ama babama :'(
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-17-2008, 20:49   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
İster 3'te 2'si olun ister %100'lük zam olsun bir kılıf bulurlar.%100 olsa 'ülkeyi batırdınız' derler.%50 olsa 'gider ayak oy için yapıyorlar' derler.Ahlaksız yalancı siyon desteklilerden başka ne beklenir ? :-*
Alt 08-17-2008, 20:51   #4
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Gözleri doysun diyorum..Bu bile fazladır diyorum..Bu yaptıkları resmen ortamı germek..İki taraf anlaşıyorsa siz niçin müdahale ediyorsunuz..?Arayı bozmaktan başka ne yapıyorlar..Bu gazetecilik olamaz..Helede tarafsız(!) hiç olamaz..
Alt 08-17-2008, 20:54   #5
Kullanıcı Adı
Düş...
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
İster 3'te 2'si olun ister %100'lük zam olsun bir kılıf bulurlar.%100 olsa 'ülkeyi batırdınız' derler.%50 olsa 'gider ayak oy için yapıyorlar' derler.Ahlaksız yalancı siyon desteklilerden başka ne beklenir ? :-*
:-*

bu kadar da düşmez insan .. bunlar bu denli taraflı haber yaparken hiç utanmıyorlar mı acaba >
Düş... isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-17-2008, 20:56   #6
Kullanıcı Adı
FERM@N
Alıntı:
;)

Bence de malum zihniyete yaranmak zor.İsterse maaşları % ' de yi geçsin...
FERM@N isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-17-2008, 21:35   #7
Kullanıcı Adı
aşk-ı ilahi
pessss....bu kadar mı ya....

amcam sağırdı galiba....
aşk-ı ilahi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-19-2008, 20:56   #8
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Ankara Keçiören'de dükkanını geç kapattığı için belediye görevlileri tarafınca dövülen kişinin dayak yeme sebebini star haber ''alköl satığı için öldürüsiye dövüldü'' diye haber yaptı az önce.

O değil adamla röportaj yapıyor bu adi şereften yoksun kişiler,daya yiyen dahi ''neden geç kapatıyorsun bizim başımız belaya giriyor'' dediler diye muhabire cevap veriyor.Buna rağmen star haber şerefsizliğini gösterip ''alköl sattı diye dayak yedi'' haber yapmasına bilmem ne demeli ?

Görüntülerde dahi dayak atan kişiler esnafın dondurma dolabını dükkanın içine atıyor,buda dükanı geç kapattığı için dayak attıklarını gösteriyor.Söz konusu içki olsaydı içkileri kırmazlar mıydı ?

Bunlar bu kadar adi,bu kadar çirkef,bu kadar hayvandan daha aşağı mahluk...
Alt 08-20-2008, 13:13   #9
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Alıntı:
Ankara Keçiören'de dükkanını geç kapattığı için belediye görevlileri tarafınca dövülen kişinin dayak yeme sebebini star haber ''alköl satığı için öldürüsiye dövüldü'' diye haber yaptı az önce.

O değil adamla röportaj yapıyor bu adi şereften yoksun kişiler,daya yiyen dahi ''neden geç kapatıyorsun bizim başımız belaya giriyor'' dediler diye muhabire cevap veriyor.Buna rağmen star haber şerefsizliğini gösterip ''alköl sattı diye dayak yedi'' haber yapmasına bilmem ne demeli ?

Görüntülerde dahi dayak atan kişiler esnafın dondurma dolabını dükkanın içine atıyor,buda dükanı geç kapattığı için dayak attıklarını gösteriyor.Söz konusu içki olsaydı içkileri kırmazlar mıydı ?

Bunlar bu kadar adi,bu kadar çirkef,bu kadar hayvandan daha aşağı mahluk...
ntv de aynı şekilde haberler yapıyor nede olsa aynı zihniyet ...
hepsini KINIYORUM
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-20-2008, 18:51   #10
Kullanıcı Adı
tayyiperdogan57
evet ızledım bunu ve cok sasırdım ben star tv haberlerını hıc kacırmam ama gun gectıkce chp ıcın calıstıgının farkına varıyom
tayyiperdogan57 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)