![]() |
#1 |
![]() Herkezce çizgisi bilenen Samanyolu TV KeMaL Yalandaroğlunun seçim yalanlarının reklamını yayınlıyor,
Bu reklamdan önce ki anahaber bülteninde de KeMaL Bey'in yalanlarını, saçmalıklarını afişe ediyor eleştiriyor vs vs. ardından böyle bir reklam, bre efendi el adama sormaz mı bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye !!! Ayıp kardeşim ayıp, çizgin belliyse şaşmayacaksın herşey paraysa sat kanalını doğana !! Samanyolu TV 'yi kendiyle çeliştiği ve iki yüzlülüğü sebebiyle protesto ediyorum.! ( İzleyici kitlesini biliyorlar eee düşüncelerde mâlum resmen duyarısızlık, kimse reklam gelirlerinin kanallara yaptığı katkılardan bahsetmesin muhteremler.!)
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
o reklamı yayınlamazlarsa candaş medya oluyorlar... o yüzden yayınlamışlardır... taraf gözükmemek için... ikinci bir husus ise ordan gelen paralar hayır işlerinde kullanıyor... öğrenci okuyor... birazdaha müsahamalı davranalım... |
||
![]() |
![]() |
#3 |
![]() samanyoluhaber.com'da da Abdüllatif Şener ve partisinin reklamı vardı.
Ne olmuş yani. Hem ne yani AKP'nin yayın organı mı STV =P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ya seçimleri ak parti kazanamazsa ![]() bu ihtimali düşünmek zorundalar ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
İyi madem kumar parasıyla Câmi yap kardeşim.! Ne yandaş medyası yahu adamların rengini bilmiyoruz sanki muhterem neden gocunuluyor şimdi? |
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Aman be ne haliniz varsa görün. =P
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
hayır işlerinde kullanacaklardır o parayı... |
||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ben burda partilerden bahsetmiyorum AK Partiye muhalif oldukları için değil CeHaPe İslam'a ve İman edenlere saygısızlıklarıyla nam salmış bir parti olduğu için tepki gösteriyorum işin ilginç yanıda İslam'a yakınlığıyla bilinen bir kanal olan STV'de yayınlanması.!
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|