|
![]() |
#1 |
![]() Adamın biri kalkmış forumda milleti boğaya benzetiyor..
Bende kalkıp adama sen ne hakla benzetirsin..Sen milleti kırmızı görmüş boğaya benzetirsen millette gelir seni "eceli gelmiş köpeğin camii duvarına işlemesi " ile itham eder..O zaman battı balık yan gider diyorum..Adam kalkıp birde bana camii duvarına işlemek ile itham ediyor. Bir kere ben orada faraza diyorum ama adam bunu anlamayacak kadar EMBESİL sonra kalkıp birde beni kötü sözle itham edecek.. Eee yönetim ne yapacak ? tüm mesajları sil,konu şut...Olay bu mudur ya ? İyi valla o zaman içimizden geldiği gibi önümüze gelene saydıralım... Adam gibi verin gerekli cezayı..Sonra millet küfür attıkta mesajımız silindi sanacak.. Edep problemi olan bir adamın zaten ne diye bu forumda işi var. Beyler ya adam gibi yapın yada cidden baydı beni...Başlarım böyle forumuna..Buraya hakaret işitmeye veya okumaya mı geliyorum..Öyle derdim olsa inci sözlüğe girerim.. Ya hakkını verin yada biz yolumuza bakalım..Çok fazla zaafiyet sahibi bir yönetim var...
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() özel denilen birsey var, sikayet butonuda var o acidan onlari kullanirsak gereken daha cabuk yapilir kardesim..
öyle ceza, kilitleme, silme benim isim degil ama ortada bir seviye düsüklügü olunca istemeyerekde olsa üstümüzdeki titeli kullanmak zorunda kaldik! |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yapmayın panpalar...
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|