![]() |
#1 |
![]() Bu mecliski Atatürk'ün en büyük eserim dediği bir müessesedir....
Bu mecliski çağdaş Türk demokrasisinin kalbidir.... Bu TBMM ki savaşlar yöneten, kahramanlıklar kazanan bir meclisdir... Bu meclis ki Gazi ünvanını almış olan bir meclisdir... Sayın Milletvekilleri neye itiraz ettiğinizi anlamıyorum... Bu meclisin millet iredesinin tecelligahı olduğuna mı itiraz ediyorsunuz? Bu meclisin Gazi bir meclis olduğuna mı itiraz ediyorsunuz? Bu meclisin demokrasinin kalbi olduğuna mı itiraz ediyorsunuz? Cumhuriyetle yaşıt bir partiyiz diye övünmekle, kariyer yapamazsınız! Bununla kariyer yapamazsınız!!!! Size bakınca zeytinyağı kuyruklarını hatırlıyorum, Sana yağı kuyruklarını hatırlıyorum!!!! KITLIĞI HATIRLIYORUM, KITLIĞI.... Halka rağmen, halka rağmen halk için diyerek, yapabileceğiniz hiçbir şey yoktur.... Siz diyorsunuz ki halk bilmez,siz bilirsiniz(!) Halk anlamaz, sen anlarsın(!) Hadi gidin oradan!!!! HALKKDAN KOPUK HALK PARTİSİ MİSİNİZ,DEĞİL MİSİNİZ? Adında HALK ibaresi olduğu halde, Halkın iradesinden kaçan bir halk partisi, Halka inanmayan bir Halk Partisi,halka güvenmeyen Halk Partisi.... Halkı hor ve hakir gören Halk Partisi.... Halkı yok sayan,halkdan kopuk bir Halk Partisi.... Milletvekillerini de zaten yarım yüzyıldır iyi tanıdık... Sizi iyi biliyoruz... SİZ VARYA SİZ AÇIK OY, GİZLİ TASNİFÇİLERSİZNİZ!!!! http://www.youtube.com/watch?v=fuCN9fQMjVY&NR=1
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Türkiye ye demokrasi geldiğnden bu güne kadar (çok parti) hiç bir zaman chp iktidar olamadığı için hep böyle alışmış (böyle gelmiş böyle gidecek) bence buna razı olalımda daha fazlası olmasın korkum odurki chp başörtüsü üzerinden siyaset yapmaya başlamadı birde ona başlarsa siz seyreyleyin alemi.
YAPAMAYAN YAPMASINI BİLMEYEN BECEREMEYEN ÇAMUR ATAN CHP çünkü biliyorki atılan çamurun izi kalaçak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Fevkalade bir konuşma idi, canlı izlemiş yürekten alkışlamıştım. Allah bu zihniyete sahip tüm 6 okçuları bizlerden, ülkemizden korusun.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() amin her daim inşaAllah-u teala
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNN.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bu Konusmayı Canlı İzlemiştim Ben..Mükemmel di. Aradım Ama Bulamamıstım İnternette.Teşekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() arkadaş hep birlikte çalışarak şuanda kandırılan yeni seçmenleri uyarmalıyız bunu bizim dedelermz bize anlattı ama bazı kişiler bundan yoksun onlara anlatmalıyız
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|