02-05-2009, 16:49 | #1 |
**Şubat Ayı için En Üyeleri başlamıştır**
Her kategoriye en fazla "5" kişi yazabilirsiniz (illa 5 yazin demiyoruz 1 kisi yazmak isteyen 1 kisi yazabilir *-*). Hepinizin katılımı bizim için önemli. Katılımınızı bekliyoruz. En Aktif Üye: ....... En Yardımsever Üye: En Ciddi Üye: ....... En Çok Rastladığınız Üye: ....... En Fanatik Üye: ....... En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... En Kibar Üye: ....... En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: ....... En Paylaşımcı Üye: ....... En Sevimli Üye: ....... En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: ....... En Sakin Üye: ....... En iyi İmza: ....... En iyi Kullanıcı Adı: ....... En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: .......
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-06-2009, 15:58 | #2 |
En Aktif Üye: Ak-Kelebek,Ümit-Ak,İshakyılmaz,Gökmen
En Yardımsever Üye: Ak-Kelebek,Siyah Gül 07,Gönülden,Dirilisf En Ciddi Üye: Dirilişf,Yalçın,Kara Eşref,Katil En Çok Rastladığınız Üye: Ümit-Ak,Özgün Genç En Fanatik Üye: Ümit-Ak,Özgün Genç,İshakyılmaz,Ak_Kelebek En Tatlı Başbelası üye: Ömer Faruk,Çilik,Ümmü_Seleme En Geveze Üye: En Karizmatik Üye: Yalçın,Gönülden,Kara Eşref En Kibar Üye: Dirilişf,Siyah Gül 07,Yalçın,Dilemma En Komik Üye: Ümit+Ak, Gölge,Faruk Aslan En Daimi Üye: Elinden geldiğince herkes.. En Paylaşımcı Üye: Ümit-Ak,Ak-Kelebek,Nur-Efsan En Sevimli Üye: Azra,Tuğba En Sinirli Üye: M-U-R-A-T En Heyecanlı üye: ?? En Sabırlı Üye: Yalçın, Abdullah Kaç En Sakin Üye: cnn,melektube,ravza_rüveyda En iyi İmza: Ravza_rüveyda,Siyah Gül 07 En iyi Kullanıcı Adı: Aşk-İlahi,_SoN_,Ümmü_Seleme En Efendi Üye: Gölge, Feyza En Muhalefet üye: rikopasa,FarukASLAN En Bilimsel üye: ?? En Tekrarcı üye: FarukASLAN En Milliyetçi üye: Ümmü_seleme,İslam En Özgürlükçü üye: Hemen hemen herkes. En Aykırı üye: CHP zihniyeti taşıyan herkes..;) En iyi Yorum yapan Üye: Yalçın,Gönülden,İshakyılmaz,dirilisf,Kara Eşref En Kendine güvenen Üye: Duyguseli En Anlaşılamaz üye: ?? En Anlaşılır üye: Siyah Gül 07,Ak-Kelebek En Yeteneğini yansıtan üye: Ümit-Ak , cerrah Arkadaşlar bu yapmış olduğum ilk ankettir. Eğer kalbinizi kıracak bir yere değinmişsem affedin olurmu acemi işi dersiniz ismini unuttuklarımda varsa bir daha ki sefer için şimdiden hatırlatsınlar bana selametle inşallah.. Konu AY IŞIĞI tarafından (02-06-2009 Saat 17:04 ) değiştirilmiştir.. |
|
02-06-2009, 16:02 | #3 | |
Alıntı:
|
||
02-06-2009, 16:03 | #4 |
|
|
02-06-2009, 18:13 | #5 |
ay ışığı teşekkür ettim..ilkinde olmak güzel..
|
|
02-06-2009, 18:33 | #6 |
|
|
02-06-2009, 18:41 | #7 |
|
|
02-07-2009, 01:36 | #8 |
Teşekkür ettim AYIŞIĞI..
|
|
02-07-2009, 01:42 | #9 |
ben varken en geveze üye: şıkkı nasıl boş kalır yaa aşk olsun AY IŞIĞI... :D
|
|
02-08-2009, 15:28 | #10 |
En Yardımsever Üye: dirilis.f
En Komik Üye: ömer faruk En Paylaşımcı Üye: Ak_Kelebek , Gölge En Sevimli Üye: çilik En iyi İmza: özgün genç En iyi avatar: FarukARSLAN. En Efendi Üye: yalçın ,Gölge En iyi Yorum yapan Üye: KaraEsref En Anlaşılamaz üye: yalçın En Yeteneğini yansıtan üye: DolunAy.Kadim En uslubu bozuk üye: FarukARSLAN. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|