![]() |
#1 |
![]() Konusu: Babydoll, isteği dışında bir yere kilitlensede hayatta kalmalıdır. Özgürlüğü için savaşmaya kararlı bir şekilde, dört kızı birleşmeye ve onları tutsak tutan Blue, Madam Gorski ve Kumarbazdan kaçmaya ikna eder. Kızlar kendilerini fantastik bir savaşta bulurlar. Nelerden vaz geçeceklerine karar vermek zorundadırlar, eğer başarılı olurlarsa özgür olacaklardır. Sinemalar.com Puanı: 7.3/10 Yapım: 2011 ~ ABD, Kanada Tür: Aksiyon, Dram, Fantastik, Gerilim, Macera Yönetmen: Zack Snyder Oyuncular: Vanessa Hudgens, Abbie Cornish, Emily Browning, Carla Gugino, Evan Rachel Wood, Jamie Chung, Jena Malone, Jon Hamm, Scott Glenn, Oscar Isaac, Ron Selmour, Lee Majors, Danny Bristol, Frederique De Raucourt, Gerard Plunkett, Jonathan 'Legacy' Perez, Lee Tomaschefski, Lee Majors ıı, Malcolm Scott, Michael Adamthwaite, Paula Giroday, Stephanie Symns, Tariq Leslie, Vicky Lambert Senaryo: Zack Snyder, Steve Shibuya Senaryo (Kitap): Zack Snyder, Steve Shibuya Yapımcı: Zack Snyder, Wesley Coller, Deborah Snyder, Jim Rowen, Thomas Tull, Christopher DeFaria, Jon Jashni Görüntü Yönetmeni: Larry Fong Müzik: Tyler Bates, Marius De Vries Filmin Websitesi: www.sucker-punch-movie.com Süre: 1 saat 49 dk Gösterim Tarihi: 15 Nisan 2011 (Türkiye)
![]() Konu Hüdaverdi tarafından (07-20-2011 Saat 13:03 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Filmin konusu çok garip,baya ilginç.
Sinemalar.com da bir çok kişi beğenmemiş filmi ama filmin fantastik yanı ön planda. Filmde konudan çok 2 şey ön planda,o 2 şeyde müzikler ve efekler. İnanılmaz güzel,müzik eşliğinde aksiyon sahnelerine doyacaksınız hatta bıkacaksınız ![]() Fantastik yanı ön planda olduğu için kimilerini sıkabilir ama fantastik yapımlarının özelliği burada; abartı,daha doğrusu hayal dünyası. Gayet güzel bana göre. Birazdan eklicem bir videosunu. Emiliana Torrini (şarkıcı) eşliğinde bir video,filmde de çalıyor bu şarkı. İşin ilginç yanı bu şarkı Alice Harikalar Diyarında filmiyle alakalı olması ama Sucker Punch filmine de uyarlamışlar. Emiliana Torrini nin sesine bayılcaksınız. Seviyordum bu kadının şarkılarını,bu şarkısıyla daha fazla sever oldum ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Emiliana Torrini - White Rabbit
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İndirip izlicek olan varsa yüksek kalitede olanını indirsin aksi halde efeklerin tadını almaz.
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() İzleyin,dinleyin.
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Salla...
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Amma zevksizsin :S
Git Girdap'ı izle ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() He ya
![]() Bak iyi hatırlattın ben bi ara izleyeyim girdapı yeniden ![]() Sonrada piyanisti izlerim tamam ![]() Film dediğin korkunç bir film gibi olacak :-) 100 seri cekseler izlerim ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|