![]() |
#1 |
![]() Tarihi Anderlecht yenilgisi sonrası Bülent Uygun yaptığı açıklamada suçlu varsa o da benim diye açıklama yaptı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Anderlecht'e 5-0 yenildikleri maçın ardından açıklamada bulundu. İşte Bülent Uygun'un açıklaması; "Avrupa tecrübesi çok önemli. Futbolcu kardeşlerimiz yapılmayacak hatalar yaptılar. Karşımızdaki takım tecrübeli, böyle olunca da basit goller yiyorsunuz. Çok basit hatalar yaptık. Bir suç varsa o da bana aittir. Yeni yapılanmanın içerisindeki sakatlıklar ve transferdeki bazı olumsuzluklar ister istemez bizi etkiledi" dedi. Uygun şöyle devam etti, "Sevenlerimizi üzdüğümüz için çok üzgünüz. Bizi destekleyen herkesten çok özür diliyoruz. Arka arkaya gelen goller bizim moralimizi bozdu. Avrupa'da tecrübe çok önemli, bu iş tecrübe işi. Karşımızdaki rakip de bu tecrübeye fazlasıyla sahip. Böyle olunca da almamanız gereken bir mağlubiyet alıyorsunuz" Bülent Uygun, transfer konusunda ise "Ben bu saate kadar transfer hakkında çok konuşmak istemiyordum ancak bu dakikadan sonra transfer lazım olacak" dedi. Stratejikboyut
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu tür ajite sözlerin bir anlamı yoktur bülent bey..Dün gece yiğidoları değilde,mahale takımını seyirettik sanki..Çok yazık,çok.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() 2 den sonra kalkdım belliydi çünkü..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Heerenven'e de hazırlık maçında 5 yediler, ben ümidi orada kesmiştim..
Bilica'yı verirseniz öyle yem toplarsınız defansta işte.. Anadolu takımları ayda yılda bir tuttururlar ucuza sağlam futbolcu. Bilica'yu tutturdular hemen satma derdine girdiler "ne de olsa yenisini de getiririz onu nasıl getirdiysek" diye.. Forvet alırız diyorlardı, Tum'la Balili'yi yolladılar.. Yahu bunla Avrupa işi yürür mü? Burnunun biraz sürtmesi lazımdı Sivas'ın, bu fiyasko iyi oldu çok uçmuşlardı.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bugüne kadar izlediğim en kötü Sivasspor'du belli ki takımdan gidenlerin yeri dolmamış Bülent hocam sen en iyisi konuşmayı bırakta bir an önce takıma takviyede bulun bence yoksa önünüzdeki sezon Turkcell super ligde Yiğidolar diye bir takımdan eser kalmayacak ....
Sivasspor daha şampiyonlar ligine katılmadan elenmiştir umarım ders olur . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() çok yazık oldu çok.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Her zamanki oyun yapısını bozmuş dün maçta Bülent uygun Sivasın önemli adamlarını yerlerinde oynatmamış.
Resmen facia yaşadılar. Tur şansları %1'den bile az. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Kimse bu kadar farklı skor beklemiyordu. Ama tecrübesizlik nelere kadir. Haber için teşekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|