![]() |
#1 |
![]() CHP'li Süheyl Batum'un sözleri canlı yayını karıştırdı. İki gazeteci birden canlı yayını terk etti.
Habertük'te yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programında Meclis'te yaşanan yemin krizi ve tutuklu milletvekillerinin durumu tartışıldı. Taraf yazarı Lale Kemal, Star Gazetesi yazarı Nasuhi Güngör, BDP'li Hasip Kaplan, MHP'li Sinan Oğan ve CHP'li Süheyl Batum'un katıldığı programda gergin anlar yaşandı.Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Süheyl Batum'un söylediği sözler canlı yayını bir anda karıştırdı. ![]() Uploaded with ImageShack.us İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ... AKP SİZİ BURALARA SALMASIN Meclis'te yaşanan yemin krizini ve ardından Başbakan Erdoğan'ın restini konuşan gazeteci ve vekiller canlı yayında birbirine girdi. Taraf yazarı Lale Kemal ile sert diyaloglara giren Süheyl Batum'un sözlerine karşı Fikri Akyüz'de tartışmaya müdahale oldu. Lale Kemal'e, Batum'un 'Lale Hanım gibi gazeteciler olduğu sürece AKP tabi ki mağrur olacak' sözleri tansiyonun yükselmesine neden oldu. Lale Kemal'in tepkilerine karşı Batum 'Saygıyı hakeden gazetecilere gösteririm siz haketmiyorsunuz' dedi. Tartışmamnın alevlenmesiyle birlikte canlı yayında gergin anlar yaşandı. Sühey Batum'un "AKP sizi buralara salmasın" sözleri üzerine Taraf yazarı Lale Kemal ve Star yazarı Nasuhi Güngör canlı yayını terk etti. İKİ GAZETECİ CANLI YAYINI TERK ETTİ İki gazeteci birden canlı yayını terk etti. Fikri Akyüz'ün ayağa kalkarak Batum'a çıkışmasıyla birlikte Didem Yılmaz ne yapacağını şaşırdı. İklinin arasında kalan programın moderatörü Didem Arslan Yılmaz da çareyi reklam arası vermekte buldu.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Oradaki kişilerin,ak parti tarafından gönderildiğini ispat et,ispat etmezsen namussuz şerefsizsin ;)(
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() hoşgeldin kemal
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Oradakileri ak parti tarafından gönderildiğini ispat et,edemezsen seni makat veren ilan edicem.
Oradakilerin ak parti veya değil,mesele bu değil,oradakileri bir siyasi parti tarafından gönderildiğini söylemek apayrı mesele,ak partiyi savunmaları apayrı mesele. Kaldı ki devlet tv si dahi değil,özel bir kanal.Telefon aç,sor modaratöre ''siz mi çağırdınız yoksa ak parti mi yolladı'' diye. Varsa şerefin namusun açarsın tel sorarsın.Kaldı ki oradaki sarı saçlı kadın kimdir onu dahi tanımam,ama çıkıp bir yerleri sıkışında,o yazarları susturup kesin hüküm verip köpek yerine koymak şerefsizliktir. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() kemal bey sayın süheyl batum nezmandan beri solcudur? demokrat partinin başına geçmesi düşünülen batum ilahi bir ikazmı almışıtır? ve chp de siyaset yapmaya başlamnıştır?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Diyorum şu foruma üye alırken zeka sorusu soralım hep mal geliyor diye ama anlatamıyorum ki.
Yavrum,bebeğim,minik kuzum,kuş beyinlim benim,sen bana ordakilerin ak parti tarafından gönderildiğini söyledin ve ispat istedim ben senden.İspatlamazsan namussuz şerefsiz makat deldirensin dedim.Aç tv kanalına sor dedim.Yemedi mail at programdakilere dedim,o da yetmedi ak partiye mail at tel aç,o da olmadı batum a mail at ispat iste,bin bir yolu var. İnsanların ak partiyi savunması apayrı konu,ak parti tarafından gönderildiğini söylemek apayrı konu.İspatla,ispatla ki namussuz şerefsiz olmadığını kanıtla bana. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Geri zekalım ben ne diyorum arkanlamı okuyorsun yaşın kaç senin ?
Ak partiyi savunmaları apayrı diyorum,''savunmuş olabilirler savunuyorlarda'' anlamı çıkıyorken bu cümleden,sen daha ne ispatı istiyorsun ? Sen ak parti tarafından gönderildiğini ispatlasana hele ? Sözünün arkasıdna dursana ? Hoş chp li birinden bu beklenmez ya neyse ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bak sana ne dicem,ismimi tıkla profilime gir,orada beyaz bir kuş göreceksin,onun kadar zerre aklın varsa kuşumun kafasını kesicem,videoya çekip buraya eklicem
![]() Yahu dişi kişilik güneş mi çarptı beynine ? Hoş olmayan şeye güneş çarpmaz ![]() Ben ne diyorum kuzum ? Ak partililerdir,veya değillerdir,ne oldukları beni zerre iplemez,beni ipleyen olay onların oraya ak parti tarafından gönderilip gönderilmediğini kanıtlar halinde öğrenmek.Aklın basmıyor mu buna ? Heceleyim mi ? Ses kaydı yapıp ekleyim mi dinleyerek algılamak daha kolay. 41 yaşındasın,namussuz şerefsiz damgasını yemek hoşuna gider mi ? Gitmiyorsa kanıtla. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ISO 9001 kaliteli TSE damgalı cahille karşı karşıyayız.
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|