AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.



Cevapla
Seçenekler
 
Alt 12-30-2009, 21:37   #1
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Standart
sağ elimizde arapça 81 sol elimizde de 18 yazar sağ elimizin baş parmağını sol elin baş parmağıyla kelebek seklinde yaparsak 1881 cıkar yani Yüce ALLAH atatürkün dogum gününü tüm insanların elleriyle haber vermiştir. (atatürkçüler diye geçinenler duymasın yoksa haşa ALLAH ın peygamberi demeye başlarlar.)

al sana teori ve tez daha bu şekilde kafadan kurgu yaratırsan neler cıkar neler kıyametin günü dahi hesaplayan zavallılar var.

yok dogruları yazıyorum diyorsan bana kaynağını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim

 

Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi