![]() |
#1 |
![]() ![]() TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Federasyon Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında açıklama yaptı ve sınırsız yabancı kararı aldıklarını duyurdu.. Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Mehmet Ali Aydınlar, yönetim kurulu ile yaptığı toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Aydınlar Süper Lig'deki yabancı sınırlaması hakkında; "Önümüzdeki sezon 6+2 yabancı sistemiyle oynanacak ancak sınırsız sözleşme imzalama imkanı verilecek" dedi. Öte yandan şike soruşturması hakkında bir ilerleme olup olmadığını soran gazetecilere ise, "Net bir tarih yok ancak önümüzdeki hafta şike soruşturmasını sonuçlandıracağız" şeklinde konuştu. Haber7
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Artıları ve eksileri olabilecek bir karar, hayrolsun...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() çok güzel bir karar.artık real madrit teki kadar bile Türk oyuncu çıkmaz bizde ama olsun
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İyi artık muradınıza erdiniz.
Kendinize kına ,yedek kulubelerine de birer tane tavla yapın. Yabancı oyunculardan fırsat bulup oyuna girmek için bekleyen yerli yeteneklerimiz hiç olmazsa yedek kulubesin de oynarlar. Bir şekil de iyi vakit geçirmiş olurlar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bu ligde milan manu inter barcelona oynasa bile tadım kaçtı bir kere...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Avrupanın her yerinde serbest zaten ve bu yüzden de adamlar başarılı... Fransa milli takımında sadece 2 tane fransız var haberiniz var mı... Bizim turklerde iyi oynasın kadroya girsin birader bak nasıl iyi oynayınca madrid kapıyor... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() şikeli ligde kim oynamak isterki...:o
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Adamlar onun için iki kupadır turnuvaya Fransız kalıyorlar. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() hadi bakalım,yerli futbolcuların devri bitmiştir,yabancı futbolcuları türkiye vatandaşı yapmaya başlayalım
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|