06-18-2008, 23:28 | #1 |
Susuyorum!
Sana susuyorum... Biraz da susmayı deniyorum... Nereye kadar? Bu oyunu burda bitiren ben oluyorum...Başlatan sen olana kadar... Ama sen geldiğinde bu oyunun çoktan,çoktan,çoktan bittiğini anlamış olacaksın... Sen yine her zaman ki gibi geç kalacaksın benim hayallerimi süslemeye!!! Düşlerimde ağlayan cocuga üzülmek için senelerin geçmesini bekleyeceğim ben... Sen de anlayacaksın eninde sonunda...Ama unutma geç kalacaksın! Susuyorum! Bir ölü gibi,bir dilsiz gibi,bir taş gibi,bir kaya gibi,bir su gibi,bir dağ gibi susuyorum... Ve bir çöl gibi! SANA Susuyorum! Acıyorum! Hem kendime,hem yıllarıma,hem yaşlarıma,hem yaşadıklarıma, Hem yaşayamadıklarıma,hem hatalarıma,hem sana acıyorum! Ve ben artık kanıyorum! Sana,söylenenlere,yaşananlara,konuşanlara,konuşula nlara,yalanlara,oyunlara kanıyorum! Şimdi ben de oynuyorum! Sahte gülüşlere,sahte mutluluklara,sahte insanlara,insancıklara,sahte bakışlara,bende oynuyorum! Nasıl oynanır bilmiyorum ama her oynayan kazanıyorsa bende denemeye,ellerim kollarım bağlı mecbur kalıyorum... Şimdi ben ölüyorum! Biraz sana,biraz bana,biraz da bu aşka ölüyorum... Dedim ya ben susuyorum!
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-18-2008, 23:57 | #2 |
Susuyorum!
Bence susmamışsınız HAYKIRIYORSUNUZ...
|
|
06-19-2008, 00:00 | #3 | |
Susuyorum!
Alıntı:
şiir gerçekten çok güzel bazen kendi kendime mırıldanırım. ama kimin yazdığını bilmiyorum. Teşekkürler. |
||
06-19-2008, 00:06 | #4 |
Susuyorum!
bende ekleyeyim inşallah izninizle... "Elimde sükûtun nabzını dinle..." Dinle ki ;boğsun kendini tüm sözcükler gece de.. .Dinle ki; Sonsuz bir uçurumdan aşağı atsın kendini tüm harfler birer birer... Dinle ki;Beşere bahşedilmiş asırlık bir dil ,utansın dile gelmişliğinden... Dinle ki;insana yakışan en güzel us'dahi yitirsin kendini deliliğin ikliminde... Ellerimde atan sükûtun nabzında işte, tüm bu anlatılamayanlarım... Anlatılmaya yetecek bir alfabenin olmayışının utancı düşerken harfler üstüne ,her biri ateşe veriyor kendini ... Acizlik bu olsa gerek!Bir susmayı ,bir de susanları anlayabilmek için , Susuyorum... Çığlık çığlığa ses dilediğim , yakarışlarıma cümle kelimeleri yataklık ettiğim asi eylemlerimin yenilgiye düşmüş eylemsizliği ile susuyorum... Sözsüzlük yurdunu keşfetmişlerin izinden iz sürüp ,kaçak bensizleri bulmak için susuyorum... Belki izlerin içinde bir de benin izine rastlar , kendimin sessiz kentini de keşfederim umuduyla , susanlara susla teşekkür sunmak için susuyorum... |
|
06-19-2008, 00:07 | #5 |
Susuyorum!
gerçekten çok manidar kardeş. . . İnan çok begendim
yüreğine sağlık |
|
06-19-2008, 00:13 | #6 |
Susuyorum!
Teşekkürler arkadaşlar.
bende bir kaç heceye düşülmüş notları ekleyeyim . bana karanlığın ne demek olduğunu öğretmeden bütün ışıklarımı söndürüyorsun bu cehennem cinayetlerini işliyorsun sonra bunlara intihar süsü veriyorsun yazıklar olsun yazıklar olsun susuyorsun susuyorum susacaklarım bitmiyor Kahraman TAZEOĞLU Git şiirinden |
|
06-19-2008, 00:15 | #7 |
Susuyorum!
çok beğendim arif emeğine sağlık devamını bekliyoruz :-[ |
|
06-19-2008, 00:24 | #8 | |
Susuyorum!
Alıntı:
Bir gün arkadaşlarda oturduk sohbet şiirden açıldı,rica ettiler mırıldan bir kaç dize diye ısrar ettiler. benimde aklıma bu dizeler gelmişti. başladım okumaya, "hatırlarsan sesine uyku kaçmış bir adam vardı bu şehrin bir yerlerinde düşler ormanının gece bekçisi derdin sen ona gözlerinde gizledi o seni sen bilmedin o adam bendim unuttun mu bak sevdiğin adam gülmeyi bile unuttu seni unutamadı işin kolayına kaçmadım uğruna ölmedim yani uğruna ölünecek sandığım biri için yaşadım hep sen bunu da bilmedin ben bir bakışına bin anlam yükledim sen aşka kestirmeden gittin bir hayatın özetini bırakıp avuçlarıma şimdi gidiyorsun git bana karanlığın ne demek olduğunu öğretmeden bütün ışıklarımı söndürüyorsun bu cehennem cinayetlerini işliyorsun sonra bunlara intihar süsü veriyorsun yazıklar olsun yazıklar olsun susuyorsun susuyorum susacaklarım bitmiyor uzun lafın kısası olmaz anlatacağım çok şey var hoyrat bir rüzgar gibi geldin aklımı ve hayatımı dağıttın şimdi gidiyorsun git daha ayrılığa bile çarpmadan aşk bizden döndü bir yılan gibi soktun koynuma kimsesiz geceleri artık ölüm sana dokunamamaktan kötü değil ama sana dokunmak da yasak bana göz çukurlarımdaki karanlık bunu anlatır sen var ya sen allah kahretsin! yani şimdi gözleri sana benzeyen bir kızım olmayacak mı yani simdi baskalari mi sevecek seni başkaları mı tutacak ellerini ben saçlarını okşadığım zaman ellerin öksüz kalırdı şimdi gidiyorsun git" şiirin sonu gelmeyecek gibiydi her harf büyüdü gözümde,anladım bitmeyecekdi. gözleri sana benzeyen bir kızımız olmayacak dedim " mı " yı söyleyemedim. gözlerimi bi açtım ki herkesin gözleri dolmuş, o an anladımki hepimizin içinde bir ukde kalmış. yaşanmış veya yaşanılmamış ların |
||
06-19-2008, 00:29 | #9 | |
Susuyorum!
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|