![]() |
#1 |
![]() [i][b]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=139042
Vatandaşımız Allah'a küfür suçlamasıyla idam edilcekmiş...Ceza onaylanmış...
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yazik yaa..Esi iftira oldugunu soyluyor..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İftiraysa yazık olur gerçekse haketmiş..
Ancak idam edilebilmesi için sözüne güvenilen şahitler gerekiyor bir iddia ile olacak kadar kolay değil ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Böyle yaparak insanları dinden soğutuyorlar Allah sabır ve metanet versin.Umarım bu yanlışı en kısa zmanda düzeltebilirler de hak yerini bulur. :'(
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() [i][b]Bu ceza şeriat hukukuna göre doğrumu ben merak ediyorum?
Yani bir şans daha verilmeli...Bu zina yada hırsızlık gibi bir şey değil..Bir anlık sinirle edilmiş bir küfür gerçekse eğer...Çok aşşağılık bir küfür ama dilin kemiği yok... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Dinin hükümleri gerçekten ağır Ama şuda doğruki dinden soğutuyorlar
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Ancak Hocayı çekemeyen bazıları gidip kadıya bu Hoca namazla yatıp kalkmak diye alay etti diyorlar. İftira atıp şahitlikte bulunuyorlar Kadı'da Şeyhülislamı idam ettiriyor... Aslında Şeyhülislam alay etmiyor Biz namazı tam hakkıyla kılamıyoruz demek istiyor ama dediğim gibi çekemeyenler yanlış şekilde anlatıyor ondan Namazla alay etmekten idam ediliyor ;) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() [i][b]Yani dini konularla alay etmemin cezası idam öyle mi?
Kuran bunu destekliyor mu? Ben eğer böyleyse tabi ki asla karşı çıkmam Allah'ın hükmüne ama böyle bir suça daha hafif bir ceza verilse adam bir daha etmeyebilirdi...Geri dönülmez bir ceza değil yani... |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() evet allaha küfretmişse idamı hakkediyordur.her şeyin en doğrusunu allah bilir.
ama suud hükümetinin de yargılanması gerekiyor.tam anlamıyla bir şeriat devletiyse tabi.çünkü onlar yıllardır müslüman arap halkını eziyorlar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Adam aylardır hapishanede yattı,buna karşılık afedilmesi lazım.Şimdi idam edilirse kızgınlık ve öfkeden ailesi bilmem ne düşünür ? Allah küfre yaklaştırmasın onları.Ufacık çocukları büyünce düşünceleri nasıl olur ?
Bu İslam değildir... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|