![]() |
#1 |
![]() Top kale çizgisine paralel bir şekilde, yuvarlanarak sağdan geliyor. Ceza alanında 1 kız var. Kaleye yarım metre var. Vursa gol olacak.
Herkes bağırıyor: "Vur,vur,vuuuurrr!!" diye. Kızın cevabı: "E top durmuyor ki vurayım!" Bi ara bi takım topu ceza alanına kadar getirmeyi başardı (Nasıl olduysa). Topa vurdular. Rakip takımın oyuncusu topu eline aldı veeee, -Tamam, tamam tuttum, dedi. -Düüüüüüüüt! Penaltı. -N'oldu yaaa?? -Topu eline aldın. -E Aynur'da alıyo ama?!! -Aynur kaleci salak. -?!?!!!!! Top Fatma'da. E tabii herkes topu almak için Fatma'ya saldırıyor. Fatma'nın tepkisi: -Ya siz niye hep ben topu aldığımda saldırıyorsunuz bana yaaa?!!! Selin bi gol atar (Nasıl olduysa?) Tüm takım arkadaşları Selin'e doğru koşarken, Selin sevgilisi Erol'a (Hakeme) doğru koşar, boynuna sarılır vee... -Yuppiiii!!! Aşkım gol yaptım. -Tamam da ben hakemim ama. -Eee! Gol diil mi? -Yaa, gol de tamam git şimdi. -Niye? -Yaa, şike sayarlar. -Şike ne ?!!!! -Off. Tamam, hadi geç yerine. -?!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() çok güzeldi paylaşım için teşekkürler
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() tşkler saol
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bi ara bi takım topu ceza alanına kadar getirmeyi başardı (Nasıl olduysa). Topa vurdular. Rakip takımın oyuncusu topu eline aldı veeee,
-Tamam, tamam tuttum, dedi. -Düüüüüüüüt! Penaltı. -N'oldu yaaa?? -Topu eline aldın. -E Aynur'da alıyo ama?!! -Aynur kaleci salak. -?!?!!!!! :D :D +eline sağlık |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() :D :D çok güzeldi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |