![]() |
#1 |
![]() Dağlarıma yağan karları temizlemekten yorgun bedenim..
Çökmüş sevda yüklü omuzlarım..Konuşsam tükenecek kelimeler, yürüsem bitecek yollar..görüyorum,az ilerde sonum.. Kime sorsam dönüşüm yok..alıp başımı gitsem sığınacak yerim yok..Bir hiç kadar değersiz,bir hiç kadar hiçim sayende..Ben seni yaşamaya kıyamazken sen bana kıydın EY HAYAT!!! Ben seni yaşamaya kıyamazken,sen incinmiş umutlar bıraktın ardında..Işığı yok umudumun.. Karanlığa teslim yüreğim.. Ben bende değilim EY HAYAT,beni bırakma.. İçim boş,yollar boş,umutlar boş,dünya boş.. Bırakma beni EY HAYAT,sende yaram var.. yaram derin,yaram ağır..Düştü düşecek gözlerimden deli yaşlar.. Senelerdir su yüzü görmemiş toprak gibiyim.. Bir yarım öbür yarıma ağır..Bir yarım öbür yarıma küskün.. Bir yarım öbür yarıma düşman..Bedenim sessiz,bedenim yorgun.. Biliyorum az ilerde sonum.. Tamamla beni EY HAYAT sende yaram var.. ya tamamen vur beni,yada yeniden başlat.. İMZA:BENNnn ![]() (diğerine göre daha az uyumlu oldu ama en azından hatamız düzeldi..Uyaranlar sağolsun.. ;) ) ''ŞEREFLE BİTİRİLMESİ GEREKEN EN AĞIR GÖREV HAYATTIR..''
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() güzelmiş.... tebrikler....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() GÜZEL YAZMIŞSIN BU YAŞATA SENİ BIKTIRAN NEDİR? HİSSEMEDEN YAZAMAZSIN BUNLARI. EĞER KABUL EDERSEN TAVSİYEM VAR
![]() yada sil baştan yarat.. BU SONU DEĞİŞTİR YARAT KELİMESİ AĞIR OLMUŞ ;) |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() evet..haklısın abla... yaratmak allaha mahsus... ama anladığım kadarıyla edebi olarak duygu yüklemek için gerekli görmüş duygu....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() ''ŞEREFLE BİTİRİLMESİ GEREKEN EN AĞIR GÖREV HAYATTIR..'' |
|||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() tahmin etmiştim.... ama şiir gerçekten güzel.. bu arada bayramını kutlarım duygu...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() BİLİYORUM BENDE YAZIYORUM BAZEN BU YASAK KELİMELER KADAR SENİ ANLATANI BULAMIYORSUN AMA NE YAPALIM BAŞKA BULACAZ
|
|
![]() |
![]() |
#8 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
''ŞEREFLE BİTİRİLMESİ GEREKEN EN AĞIR GÖREV HAYATTIR..'' |
|||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() iyi tatlıya bağladığımıza göre ben gidiyorum...aşkta gurur varmı anketindeyim...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() TEŞEKKÜRLER
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |