02-07-2011, 02:30 | #1 | |||
Taner Yüncüoğlu-Yağmur
Yağmur, seni bekleyen bir taş da ben olsaydım Çölde seni özleyen bir kuş da ben olsaydım Dokunduğun küçük bir nakiş da ben olsaydım Sana sırılsıklam bir bakiş da ben olsaydım Uğrunda koparılan bir baş da ben olsaydım Bahira'dan süzülen bir yaş da ben olsaydım Okşadığın bir parça kumaş da ben olsaydım Senin için görülen bir düş de ben olsaydım Yeryüzünde seni bir görmüş de ben olsaydım Senin visalinle bir gülmüş de ben olsaydım Sana hicret eden bir Kureyş de ben olsaydım Damar damar seninle, hep seninle dolsaydım Batılı yıkmak için kuşandığın kılıcın Kabzasında bir dirhem gümüş de ben olsaydım Yüreğim parça parça Efendim yüreğim parça parça Yürür üstüme acılar efendim yürür üstüme üstüme Asırlar hasretinde, dualar dilimizde Sabır yüreğimizde Efendim sabir yüreğimizde Sabır yüreğimizde Efendim sabır yüreğimizde Sancağın rüzgar bekler Efendim, kan ağlar sensiz göklerde Gönlümüz lime lime Efendim, yaralı kuşuz gurbette Asırlar hasretinde, dualar dilimizde Sabır yüreğimizde Efendim sabir yüreğimizde Sabır yüreğimizde Efendim sabır yüreğimizde
|
||||
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-07-2011, 02:31 | #2 | |
muhteşem bir eser muhteşem...
Alıntı:
hele bu kısım nurullah gencin yazdığı yağmur adlı naattan alıntı... bu sözler bu ses muhteşem bir şey çıkmış ortaya... Konu İntifada tarafından (02-07-2011 Saat 02:34 ) değiştirilmiştir.. |
||
02-07-2011, 19:25 | #3 |
beğenerek dinlediğim bir eser teşekkürler
|
|
07-16-2011, 04:36 | #4 |
güncelleme...
bütün forum ahalisine bu geceki armağanımdır... |
|
07-16-2011, 04:53 | #5 |
Gönlüne sağlık Yavuzum bu saatte harika gitti.
Yokmu başka şiir, ezgi biraz kafa dinleyelim |
|
07-16-2011, 04:54 | #6 |
paylaşayım
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|