![]() |
#1 |
![]() Analar ağlıyor: 49 PKK’lı öldürüldü
Anneleri, evlâdının öldürüldüğünü görmeye mahkûm eden bir ülke burası. Türk Kürt fark etmiyor. PKK’nın öldürdüğü 24 askerin acısı tazeyken, Genelkurmay’ın bilançosu da yine anneleri kahredecek İŞTE TARAF GAZETESİNİN BUGÜN Kİ MANŞETİ...... Yorumsuz...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() yalan haber mi yazmış
bu ülkede analar ağlamıyor mu terörist asker ne farkeder ölen yine bizim memleketin çocuğu . |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() aynı hassasiyeti tam tersi durumda göstermiyor ama kahpeler...
bu 1 değil 2 değil bu konularda taraf gazetesi hep böyle... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() taraf gercekten zivanadan cikti bende acikcasi önceden analar aglamasin diyordum ama 24 sehit verilirken oturup, seyredecek degiliz..
kimse kusura bakmasin pkk ve bdp o bölgede hala daha o kadar destek aliyorsa artik o analarin aglamasini umursamiyorum.. cahil dedik, korkutuluyor dedik, can güvenligi yok dedik ama bunlarin hic birisi teröre ses cikarmamalarina bahane degildir, seslerini az cikarsalar pkk nereden bulacak bu cürrreti, ablamin basinda yazmasi elinde apo portesi artik o anada bizamet aglayiversin!.. terör konusunda hosgörüm, iyi niyetim bitmisdir bana göre bütün pkk ve bdp sempazitanlari vatan haini ve kandan beslenen kisilerdir! Konu Mavera tarafından (10-23-2011 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
o serefsizler hakettiklerine maruz kaliyorlar cünkü hic bir neden onlarin daga cikmasina bahane degildir.. bölgeden az mi aykiri ses cikmaz, az mi bdp ve pkk protesto edilmez.. nedir dertleri, nedir sorunlari buyursun biraksinlar silahlarini konusalim ama birakmiyorlarsa analarinin aglamasida normal!.. artik her les icimi rahatlatiyor insallah ordumuz kuzey iraki temizler.. öyle fasist filanda degilim ama kandan beslenenlere karsi hosgörüm kalmadi, bu isin diyalogla cözülecegi inancimda azaldi! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() siz zaten zihinlerde bu ülkeyi bölmüşsünüz.
kan savaş katliam daha çok insanın ölmesini istiyorsunuz asker ölümlerine hepimiz üzülürken terörist öldümü göbek atıyorsunuz ama inançlı insanlar insan ölümüne kan akmasına üzülürler siz bu kafayla giderseniz daha çok kan dökülür fakir fukaranın çocuğu ölür. Klavye delikanlılığı yapmak çok kolay madem bu vatanı çok seviyorsunuz gidin çukurcada sizde o gariban çocukları gibi çarpışın. yattığın yerden vatan kurtarmak kolaydır. Sözler sanal olabilir ama ölenler gerçek ! |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() sıra bize geldiğinde seve seve çarpışırız...
biz vatan toprağı koruyoruz şerefsizlik yapmıyoruz adamlar bizim olan bir bölgeye saldırıyorlar ne yapacağız silah mı bırakacağız ?? benim tepkim ilk günden beri aynıdır bu kahpe soylarının yaşamaya dahi hakları yoktur Müslüman olan adam çıkıp dağa bi devlete savaş açmaz... Gebersinler umrumda değil. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() furkan hic trübünlere oynama artik bunlar kifayetsiz o teröristlerin ölmesinden haz duyuyorum hemde fazlasiyla insallah rabbim sayisini arttirir..
hadi gecmisi anlayabilirdim ama su anda devlet her konuda imkanlari sunuyor hatta pkk yla bile masaya oturuyor dertleri neyde kan döküyorlar!.. eger herseye ragmen kan döküyorlarsa o zaman gebermeyi hak ediyorlardir bunun lami, cimi yok.. inancla pkk linin gebermesini istemek ne alaka sonucta o ölen serefsizlerin dini, imani, kitabi yok onlar daglarda domuz gibi yasiyor ve neye inandiklarida belli degil onlarin ölümünü istemek günah islemekse evet günahkarim! benim bölge halkiyla, kürtlerle hic bir sorunum yok hatta su lafida kendime düstur ediniyorum "PKK'nın en sevdiği Türk, her Kürt'ü PKK'lı olarak gören Türk'tür.".. bizahmet sende pkk ve kürt ayrimini yapta hak savunacagim diye eli kanli terör örgütünün sempazitani gibi görünme!.. benim lafimi iyi algila ananin oglu dagda, kendisi bdp üyesi ve elinde apo portesi varsa birakta o ana aglasin cünkü onu göze almis demekdir! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() söyledigimiz gayet acikdir.. bölgedeki her türlü sorunu oturup konusalim ekonomik, sosyal, kültürel..
bana göre her türlü adim atilmalidir hatta bölgede kürtce egitim, kürtce tabela, kürtce isimler ve ekonomik ayricalik.. ama isin icine kan, gözyasi giriyorsa orada yokuz tamam sunuda kabul ediyoruz devlet o bölgede bir cok anayi aglatti, o faili mechullar yüzünden nice ocaklar söndü.. ama günümüz sartlari bellidir durum bu haldeyken pkk ve bdp nin destek görmesinin izahi yokdur hemde her türlü iyi niyete, hosgörüye karsin.. ak parti öyle yada böyle bir sürec baslatti ama pkk ve bdp haburla paylasan sürecte bu süreci sabote ettiler ve simdide kanla herkes sabrini tükettiler.. acikcasi artik kürt ve pkk ayriminin yapilip her türlü yaptirimin yapilmasi taraftariyim cünkü laftan anlamayanin hakki kötekdir!.. tabiki bunu yapmadan önce devlet adimlar atmali pkk ya giden yollari kesmeli, bölgede din faktörünü öne cikarmali, insanlari bilinclendirmeli, kültürel haklari vermeli, ekonomik alanda adim atmali ve herseye ragmen yine teröre destek veren varsa bizhamet oda hakettigini bulsun! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() PKK'lılar ve Ergenekoncular vatanımızın ve milletimizin düşmanlarıdırlar. Bütün PKK'lıları ve bütün Ergenekoncuları ölü ya da diri olarak etkisiz hale getirebilirsek ülke ve millet olarak rahatlayacağız inşaallah. PKK'lıların hepsini ölü ya da diri olarak etkisiz hale getirip, PKK'ya destek veren vatan haini Kürtçüleri Kuzey Irak'a nakledersek, ülkemizde vatan haini Kürtçü bırakmamış olur ve böylelikle vatan haini Kürtçülerin analarının ağlamalarını da önlemiş oluruz inşaallah.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|